Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Dell Latitude και τα νέα Dell Latitude Ultrabooks ισχυρίζονται ότι προσφέρουν τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας και διαχείρισης στον κόσμο.


Latitude 3000H Dell παρουσιάζει τη νέα σειρά των υπολογιστών της για εταιρικά περιβάλλοντα που προσφέρουν ασφάλεια, διαχείρισιμότητα και αξιοπιστία: Τη σειρά των Ultrabooks™ Latitude 7000, και τις σειρές των φορητών Latitude 5000 και Latitude 3000. Με αυτή τη νέα σειρά προϊόντων, η Dell προσφέρει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, ποιοτικής κατασκευής και ανθεκτικότητας χωρίς συμβιβασμούς προκειμένου να προσφέρει στις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους ένα ευρύ φάσμα λύσεων. Οι σειρές Latitude 7000, 5000 και 3000 είναι διαθέσιμες με επιλογές για οθόνη αφής, οδηγώντας προς συσκευές αφής για εταιρική χρήση που επιτρέπουν καλύτερη συνεργασία με πελάτες, ανώτερες δυνατότητες συμμετοχής των μαθητών, προηγμένη φροντίδα σε ασθενείς και συνεργασία μεταξύ εργαζομένων που μοιράζονται την τεχνογνωσία τους.


«Αυτές οι εντυπωσιακές νέες προσθήκες στη σειρά Latitude παρέχουν στους εταιρικούς μας πελάτες όσα έχουν ζητήσει με τη προσθήκη δυνατοτήτων αφής στο εργασιακό περιβάλλον στα επίπεδα τιμών που επιθυμούσαν» ανέφερε ο Kirk Schell, αντιπρόεδρος του Commercial Computing group στη Dell. «Η νέα σειρά Latitude 7000 βασίζεται στην επιτυχία των πολυβραβευμένων XPS και του Latitude 6430u για τον επαναπροσδιορίσμο του εταιρικού φορητού, σε μια πλήρη πρόταση που περιλαμβάνει ασφάλεια, δυνατότητες διαχείρισης, αξιοπιστία και όμορφη σχεδίαση. Ταυτόχρονα, με τις σειρές Latitude 5000 και 3000, αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες του σύγχρονων εργαζομένων προσφέροντας μια εύκολη μετάβαση στο χώρο του business –class computing.»


Υπέρτατη ασφάλεια και διαχειρισιμότητα σε συνδυασμό με ασυναγώνιστη αξιοπιστία
Η Dell προσφέρει τους πιο ασφαλείς εταιρικούς φορητούς και τα Latitude 12 και 14 της σειράς 7000 αποτελούν τα πλέον ασφαλή Ultrabooks του κόσμου με τις καλύτερες στην κατηγορία τους λύσεις Προστασίας Δεδομένων της Dell, κρυπτογράφηση με τη λύση Dell Data Protection | Encryption και προηγμένη πιστοποίηση διαθέτοντας εξαιρετικές δυνατότητες αποτροπής malware λογισμικού με την λύση Dell Data Protection| Protected Workspace.


Σχεδιασμένοι για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα στα τμήματα ΙΤ, η Dell προσφέρει τους πλέον διαχειρίσιμους εταιρικούς υπολογιστές με αποκλειστικές επεκτάσεις της τεχνολογίας Intel vPro για απομακρυσμένη διαχείριση BIOS και διαγραφή των δεδομένων του σκληρού δίσκου ακόμα και σε κλειστά συστήματα, σε συνδυασμό με αυτοματοποιημένα εργαλεία και λύσεις από τη Dell για την εύκολη εφαρμογή, παρακολούθηση και ανανέωση των συστημάτων.


Η οικογένεια των υπολογιστών Latitude αποτελεί την επιτομή του πάθους της Dell για αξιοπιστία. Κάθε φορητός και Ultrabook Latitude έχει σχεδιαστεί με χρήση των καλύτερων υλικών: κατεργασμένο αλουμίνιο, ενισχυμένο κράμα μαγνησίου, ισχυρούς συνδέσμους από ατσάλι, ανθρακονήματα, ανθεκτική βάση με ειδικές επιστρώσεις, πληκτρολόγιο ανθεκτικό σε υγρά και ασφάλιση οθόνης. Επίσης, Η Dell παρέχει σε όλες τις οθόνες με τεχνολογία αφής βέλτιστοποιημένη εμπειρία απεικόνισης με ευαισθησία στην αφή, φωτεινότητα και ανθεκτικότητα. Οι οθόνες αφής στις σειρές Latitude 7000, 5000 και 3000 προσφέρουν γυαλί Corning® Gorilla® Glass NBT™ για έως 10 φορές μεγαλύτερη αντοχή1 σε γρατσουνιές σε σχέση με το κοινό γυαλί το οποίο είναι το κυρίαρχο υλικό που χρησιμοποιείται στις οθόνες τωνφορητών στον κλάδο. Οι φορητοί Latitude επίσης εξοπλίζονται με τη τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών StrikeZone™, ταχείας απόκρισης αισθητήρες ελεύθερης πτώσης και ελαστική απομόνωση του σκλήρού δίσκου.


Νέες σειρές φορητών Dell Latitude 7000, 5000 και 3000: Ασφαλείς, Διαχειρίσιμοι, Αξιόπιστοι … και Όμορφοι
Latitude 5440Η κομψή και πανίσχυρη σειρά Latitude 7000 περιλαμβάνει τα πλέον ασφαλή και διαχειρίσιμα Ultrabooks, με ασυναγώνιστη αξιοπιστία και την επιτομή της φορητότητας και του εντυπωσιακού στυλ σε επιχειρησιακό επίπεδο. Ως το Ultrabook που θα αγαπήσουν εξίσου οι επαγγελματίες των τμημάτων ΙΤ και οι τελικοί χρήστες, με την ισχύ των επεξεργαστών ιδιαίτερα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης της Intel, τα λεπτά, χαμηλού βάρους και όμορφα Ultrabooks επαναπροσδιορίζουν πλήρως τον εταιρικό φορητό. Η σειρά των Dell Latitude 7000 είναι:


Σχεδιασμένη για φορητότητα, με το μοντέλο των 12 ιντσών να ξεκινά ακριβώς στα 20 χιλιοστά πάχους και στα 1,3 Kg βάρους2
Απλή στη διαχείριση από τα τμήματα ΙΤ με εντυπωσιακές ενσωματωμένες δυνατότητες διαχείρισης, περιλαμβάνοντας τις αποκλειστικές για την Dell επεκτάσεις Intel vPro και αυτοματοποιημένα εργαλεία που συνδέονται στα Microsoft System Center και Dell KACE
Τα πιο ασφαλή στον κόσμο Ultrabooks με τις καλύτερες στην κατηγορία τους λύσεις ασφάλειας τελικού σημείου που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένη κρυπτογράφηση, προηγμένη πιστοποίηση και κορυφαία προστασία από κακόβουλο λογισμικό (malware) από μια μόνο πηγή και εμπεριέχοντας το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης FIPS 140-2 (επίπεδο 3) για κρυπτογράφηση του δίσκου συστήματος
Σχεδιασμένη για αξιοπιστία, ικανοποιώντας αυστηρά τεστ αντοχής τρίτων και κατασκευασμένη με τα καλύτερα υλικά όπως αλουμίνιο, ένα chassis τριών μετάλλων και Corning Gorilla Glass NBT για αντίσταση σε γρατσουνιές, φθορές και για βέλτιστη φωτεινότητα
Το μόνο εταιρικό Ultrabook σχεδιασμένο ώστε να είναι συμβατό με παλαιότερες σειρές και τα ήδη υπάρχοντα (E-) Latitude docks
Διαθέσιμη με καινοτομικό ασύρματο docking WiGig , καθιστώντας τα Ultrabooks της Dell τα πρώτα και τα μοναδικά που επιτρέπουν σύνδεση της οθόνης και άλλων περιφερειακών χωρίς πολύπλοκη καλωδίωση.


Συμπληρώνοντας τη σειρά των Ultrabooks Latitude 7000 της Dell, οι νέες σειρές φορητών Latitude 5000 και 3000 σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να υιοθετήσουν ασφαλή, διαχειρίσιμα και αξιόπιστα notebooks. Τα Latitude 14 και 15 της σειράς 5000 σχεδιάστηκαν για να ανταποκρίνονται στην πλειοψηφία των αναγκών των εργαζομένων με επιλογές οθόνης 14.1 ή 15.6 ιντσών και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως:
Αξιοπιστη παραγωγικότητα εν κινήσει με επεξεργαστές έως Intel Core i7 εξαιρετικά χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης για εκτεταμένη αυτονομία μπαταρίας, επιλογή ανεξάρτητων γραφικών για μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και οπτική εμπειρία υψηλότερης ποιότητας, με επιλογές δίσκων SSD ή επιλογή δίσκων υψηλών επιδόσεων Performance Solid State Hybrid Drive
Γυαλί Corning Gorilla Glass NBT στις οθόνες αφής για αντίσταση στις γρατσουνιές και στις ζημιές ,αλλά και για βέλτιστη φωτεινότητα
Επιλογές Mobile broadband, Bluetooth και Wireless LAN για φορητότητα και συνδεσιμότητα οπουδήποτε, με HD webcam και μικρόφωνο για αποδοτική συνεργασία χωρίς περιορισμούς
Συμβατό με Latitude E-family docking σχεδιασμένο να συνδέεται απρόσκοπτα με τα πολυβραβευμένα Dell monitors, το ασύρματο πληκτρολόγιο και το ποντίκι.


Η σειρά Latitude 3000 είναι η νεότερη σειρά εισαγωγικών εταιρικών φορητών για τον εκπαιδευτικό τομέα και για τις μικρές επιχειρήσεις. Οι φορητοί Latitude 14 και 15 της σειράς 3000 προσφέρουν:
Ανθεκτικό και αξιόπιστο chassis το οποίο έχει υποστεί δοκιμές Highly Accelerated Life Testing, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των συνδέσμων, του πληκτρολογίου και δονήσεων.
Επεξεργαστές 4ης Γενιάς Intel Core με Turbo Mode για γρήγορη επεξεργασία δεδομένων
Ανεξάρτητα γραφικά επιχειρησιακής κλάσης με έως 2GB3 μνήμης για μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και οπτική εμπειρία υψηλότερης ποιότητας.
Λεπτή (21 με 25 mm) και ελαφριά(ξεκινώντας από 4.3 lbs / 1.55 kg) σχεδίαση για μεγάλη φορητότητα
Δυνατότητα επιλογής μεταξύ Anti-Glare LCD οθόνης 14 ή 15.6 ιντσών για άνετη απεικόνιση και προαιρετικές επιλογές για οθόνες αφής
Ενσωματωμένο μικρόφωνο και HD webcam για συνεργασία από απόσταση και διαδραστικότητα.


Διαθεσιμότητα
Οι σειρές Latitude 7000, 3000 και 5000 της Dell είναι άμεσα διαθέσιμες.


Υποστηρικτικές Δηλώσεις
«Η Corning ανέπτυξε το Gorilla Glass NBT ειδικά για να βοηθήσει στην προστασία των σημερινών νεότερων οθονών φορητών υπολογιστών με δυνατότητες touch από γρατσουνιές και άλλες ζημιές που προκαλούνται από την καθημερινή χρήση. Σε σύγκριση με τη σημερινή κληρονομιά του γυαλιού soda lime, με το Gorilla Glass NBT είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας 8 με 10 φορές υψηλότερη ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές1,» είπε ο R. Steiner, senior vice president και general manager, της Corning Specialty Materials. «Είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε με την Dell, επεκτείνοντας αυτές τις εξαιρετικές δυνατότητες της γραμμής Latitude της Dell υπολογιστών με δυνατότητες touch.»


«Τα Latitude Ultrabooks της Dell δεν καλύπτουν απλά τις ανάγκες μας. Η Dell ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με το χρόνο και τα χρήματα που εξοικονομήσαμε χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Dell Managed Deployment. Όταν αποφασίσαμε τη μετάβαση σε ένα νέο ‘Activity Based Εργασιακό Περιβάλλον’ χωρίς σταθερά γραφεία και με πιο ευέλικτο προσωπικό, χρειάστηκε να αντικαταστήσουμε τους παλιούς μας επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές με ελαφριές, φορητές λύσεις που δίνουν στο προσωπικό πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα κατ’απαίτηση, τα οποία ταιριάζουν με την απόλυτα μοντέρνα σχεδίαση του νέου μας κτιρίου. Αρχικά, εξετάσαμε τους παραδοσιακούς φορητούς, αλλά ήμασταν τόσο εντυπωσιασμένοι από τη σχεδίαση, την ποιότητα κατασκευής, το μέγεθος, το βάρος και την απόδοση των Latitude 6430u Ultrabooks της Dell που αντικαταστήσαμε ολόκληρη την υποδομή υπολογιστών μας με αυτά τα συστήματα.»- David Jackson, Manager Information Technology από το Cardinia Shire Council στην Αυστραλία.


Κορυφαία Τεχνική Υποστήριξη Dell
Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας, καθώς παρέχει στους καταναλωτές σε όλα τα μοντέλα Dell εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη* εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.


Παράλληλα, στους εταιρικούς πελάτες η Dell προσφέρει εγγύηση 3 ετών Dell Next Business Day, ενώ με τη σουίτα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης επιχειρησιακής κλάσης Dell ProSupport, οι επιχειρήσεις μπορούν να επεκτείνουν τις βασικές εγγυήσεις των συστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες τους.