H Samsung Electronics Hellas είναι Επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Τεχνολογικός Υποστηρικτής του Σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για 5η συνεχή αγωνιστική περίοδο (2013-2014).


samsung olympiacosΗ συνεργασία με την ομάδα του Ολυμπιακού αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος της εταιρείας για την προώθηση του αθλητισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Kατά τη διάρκεια των είκοσι τελευταίων ετών, η εταιρεία υπερηφανεύεται για την ενεργή συμμετοχή της σε δεκάδες αθλητικές εκδηλώσεις και συλλόγους, όπως πρόσφατα το Eurobasket, η πολύχρονη συνεργασία της με την ποδοσφαιρική ομάδα Chelsea, η υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού (ΙΑAF), καθώς και η συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με ισχύ έως το 2016.


Ο Μιχάλης Μόσχος, Marketing Director της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με τον Ολυμπιακό μοιραζόμαστε το ίδιο αγωνιστικό πείσμα και το ίδιο πάθος. Σεβόμαστε τους αντιπάλους και υπηρετούμε τις αρχές του δίκαιου παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός στον αθλητισμό, η Samsung στον επιχειρηματικό τομέα. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο έχει αποδειχθεί επιτυχημένη αυτή η συνεργασία μέσα στα χρόνια».