Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοινώνει ένα νέο compact στερεοφωνικό ηχοσύστημα, το οποίο προσφέρει αγνό ήχο υψηλής πιστότητας, χωρίς μεγάλες απαιτήσεις χώρου.


pioneer p1Το νέο σύστημα P1 αποτελείται από δύο μονάδες, το CD player PD-P01 και τον στερεοφωνικό ραδιοενισχυτή SX-P01, με μοντέρνα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση και την πιο προηγμένη τεχνολογία. Οι μονάδες Hi-Fi συμπληρώνονται από τα ηχεία Bookshelf S-P01, τα οποία παρέχουν δυναμικό και αναλυτικό ήχο.


Για την πιστή αναπαραγωγή του πρωτότυπου ήχου, οι στερεοφωνικές μονάδες έχουν να επιδείξουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Ο ιδιαίτερα αποδοτικός ενισχυτής Τάξης D διασφαλίζει γρήγορη απόκριση και την εντυπωσιακή ισχύ των 2x75W και διαθέτει δύο ψηφιακές εισόδους (οπτική/ομοαξονική), δύο επιχρυσωμένες αναλογικές εισόδους, επιχρυσωμένες υποδοχές ηχείων, έξοδο προενίσχυσης για subwoofer, έξοδο ακουστικών και δέκτη FM με RDS.


Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι επίσης εμφανής στην κατασκευή Direct Energy με ξεχωριστή δομή θωράκισης. Η θωράκιση απομονώνει τις βαθμίδες ήχου από τις βαθμίδες ισχύος, επιτρέποντας τη μετάδοση των σημάτων μέσω της συντομότερης και απλούστερης διαδρομής. Αυτό μειώνει τον θόρυβο και την παραμόρφωση, παρέχοντας ήχο κρυστάλλινης καθαρότητας. Η Κατάσταση Source Direct απενεργοποιεί όλα τα κυκλώματα που δεν χρησιμοποιούνται, ώστε να αποδίδεται όσο το δυνατόν πιο αγνός ήχος.


Το CD player χρησιμοποιεί μετατροπέα 192 kHz/32-bit για απόλυτα πιστή αναπαραγωγή ήχου, ενώ διαθέτει επιχρυσωμένη ψηφιακή ομοαξονική έξοδο, καθώς και επιχρυσωμένη αναλογική έξοδο. Έχει δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων μουσικής σε διάφορες μορφές (MP3, WMA και WAV) και υποστηρίζει πλήρως iPhone, iPod και iPad mini μέσω της υποδοχής USB1 στην εμπρός πλευρά.


Οι δύο στερεοφωνικές μονάδες έχουν κομψή σχεδίαση με λιτές γραμμές και εμπρός πάνελ αλουμινίου, που αναδεικνύεται από τα στιλπνά μαύρα Bookself ηχεία 2 δρόμων με ανάκλαση μπάσων, τα οποία χρησιμοποιούν woofer 12 εκ. με κώνο υψηλής αντοχής από υαλονήματα και tweeter 25 χιλ. μαλακού θόλου.