Ένα νέο ασύρματο ποντίκι κανονικού μεγέθους παρουσίασε η Logitech, το οποίο διαθέτει ένα ιδιαίτερο σχήμα για αυξημένη άνεση και παραγωγικότητα, ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.


Custom_format_M560_BTY1Έτσι, είτε είστε δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας, χρησιμοποιείτε το ποντίκι κρατώντας το με τα δάχτυλα ή με ολόκληρη την παλάμη, το νέο Logitech® Wireless M560 είναι ιδανικό, καθώς το σχήμα του βολεύει και ταιριάζει άνετα σε κάθε χέρι.


«Διαπιστώσαμε μια ανάγκη για ένα ποντίκι το οποίο θα μπορεί να συνοδεύει τους χρήστες στην πολύωρη ενασχόληση τους με τον υπολογιστή, όπου διαρκώς σκρολάρουν, κάνουν κλικ και αναζητούν δεδομένα. Το ποντίκι Wireless M560 κάνει ακόμη πιο εύκολη την άμεση πρόσβαση σε κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιούμε, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα αυξημένο επίπεδο άνεσης, όπως κι αν το κρατάμε» δήλωσε σχετικά ο Μιχάλης Δρακάτος, Cluster Manager της Logitech Hellas.


Το νέο Logitech M560 διαθέτει ένα πλήκτρο πίσω από τη ροδέλα κύλισης το οποίο ενεργοποιεί το μενού των Windows® 8, οπότε έχουμε άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιούμε συχνότερα, όπως την επιλογή εφαρμογών ή την Charms Bar. Επίσης, έχει άλλα δύο πλήκτρα στη θέση του αντίχειρα, ώστε να επιλέγουμε άμεσα, είτε την τυπική επιφάνεια εργασίας των Windows ή το νέο περιβάλλον των Windows 8. Tα συγκεκριμένα πλήκτρα μπορεί να προγραμματιστούν για οποιαδήποτε εργασία, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Logitech SetPoint™.


Η ροδέλα είναι η γνωστή υπερταχείας κύλισης, αποκλειστικότητα της Logitech, που επιτρέπει την ρύθμισή της είτε για αυξημένη ακρίβεια ή για αυξημένη ταχύτητα. Στην επιλογή ελεύθερης κύλισης μπορούμε να σκρολάρουμε γρήγορα σε πολύ μεγάλου ύψους έγγραφα και ιστοσελίδες, ενώ στη βηματική κίνηση, κινούμαστε με ακρίβεια ανάμεσα σε κελιά λογιστικών φύλλων, λίστες φωτογραφιών ή τραγουδιών. Το ποντίκι περιλαμβάνει και τον μικροσκοπικό ασύρματο δέκτη Logitech® Unifying, που συνδέεται –σχεδόν αόρατα λόγω μεγέθους- σε μια θύρα USB, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες σπασίματος ή φθοράς του. Στον ίδιο δέκτη μπορούμε να συνδέσουμε και άλλες συμβατές συσκευές της Logitech, όπως ένα πληκτρολόγιο (κανονικό ή αριθμητικό), ή κι ένα ακόμη ποντίκι, χωρίς την ταλαιπωρία των εξειδικευμένων δεκτών.


Τιμές και διαθεσιμότητα
Το ποντίκι Wireless M560 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα τέλη Οκτωβρίου με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €39,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com.