H Eaton ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα σειρά EATON 5S Line Interactive UPS, σε αντικατάσταση της επιτυχημένης σειράς ΕΑΤΟΝ 5110, η οποία είναι πλέον End of Sales.


eaton-5sΗ νέα σειρά EATON 5S αποτελεί μία οικονομική και συγχρόνως εξαιρετικά αποδοτική λύση προστασίας έναντι των 5 κυριότερων προβλημάτων (αιχμές, βυθίσεις, υπερτάσεις, υποτάσεις, διακοπές) του ηλεκτρικού δικτύου. Είναι ιδανική λύση για την προστασία σταθμών εργασίας, εταιρικών τηλεφωνικών κέντρων, δικτυακών συσκευών και εξοπλισμού Point of Sales (POS). Τα UPS της σειράς είναι εντελώς αθόρυβα. Διαθέτουν σταθεροποιητή για λειτουργία από δίκτυο ακόμα και σε εκτεταμένες υπερτάσεις /υποτάσεις της ΔΕΗ χωρίς ενεργοποίηση της μπαταρίας (AVR, Booster/Fader). Όλα τα μοντέλα ενσωματώνουν LCD display, κύκλωμα αντικεραυνικής προστασίας των δικτυακά υποστηριζόμενων φορτίων (modem, fax, phones, xDSL) από αιχμές τάσης που μπορεί να προέλθουν μέσω του δικτύου ή της τηλεφωνικής σύνδεσης. Επίσης περιλαμβάνουν καλώδια διασύνδεσης και USB Interface για σύνδεση με Η/Υ, ενώ συνοδεύονται από το λογισμικό Eaton UPS Companion, το οποίο μεταξύ άλλων υποστηρίζει τον ασφαλή τερματισμό των υποστηριζόμενων συστημάτων, την παραμετροποίηση του ups και τη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών για τον χρήστη σε σχέση με την κατανάλωση ενέργειας.


Επίσημος αντιπρόσωπος, διανομέας και service center των προϊόντων της Eaton στην Ελλάδα είναι η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr). Οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της Lexis διαθέτουν ισχυρή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον τομέα διασφάλισης της ισχύος, έναν από τους κύριους τομείς εξειδίκευσής της εταιρείας, ώστε να είναι σε θέση να σχεδιάζουν την πλέον συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή.