Εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με τη νέα σειρά Ink Tank System της Epson που σας επιτρέπει να τυπώσετε έως και 4.000 σελίδες με 6€ ανά φιαλίδιο μελάνης.


Epson-L800-Picture-20Θέλετε να εκτυπώνετε εύκολα και οικονομικά? Η σειρά Ink Tank System της Epson, με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης για μικρές επιχειρήσεις ή για οικιακή χρήση, έρχεται να μειώσει τα κόστη εκτυπώσεων που ξέρατε μέχρι σήμερα, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα της εκτύπωσης. Η νέα σειρά διαθέτει δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 70ml που μπορούν να ξαναγεμίσουν χρησιμοποιώντας γνήσια Epson μελάνη εύκολα και αποτελεσματικά. Αυτό προσφέρει στους οικιακούς χρήστες αλλά και στις επιχειρήσεις εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα εκτύπωσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα.


Για έγχρωμη εκτύπωση σας προτείνουμε την L series, με τα μοντέλα L210, L355, L550, L110, L300 η οποία αποτελείται από εκτυπωτές και πολυμηχανήματα. Σημειώστε, ότι για κάθε νέο φιαλίδιο μελάνης που αντικαθιστάτε με κόστος 6€ μπορείτε να εκτυπώσετε έως και 4.000 σελίδες!


Για εκτύπωση φωτογραφιών με επαγγελματικό αποτέλεσμα, προτείνουμε τον L800 από την ίδια σειρά ο οποίος μπορεί να εκτυπώσει μέχρι και 1.800 φωτογραφίες 10Χ15cm με τα μελάνια που υπάρχουν στην αρχική του συσκευασία. Μπορείτε ακόμα και να εκτυπώσετε απευθείας σε εκτυπώσιμα CD/DVD.


Για μονόχρωμη εκτύπωση σας προτείνουμε την M series, με τα μοντέλα M100, M105, M200 η οποία επίσης αποτελείται από εκτυπωτές και πολυμηχανήματα και τα οποία είναι ιδανικά για εκτυπώσεις έως και 6.000 σελ. ανά φιαλίδιο μελάνης προσφέροντας ατελείωτες εκτυπώσεις!


L550-Picture-12Όλοι οι εκτυπωτές Ink Tank System διαθέτουν την τεχνολογία Micro Piezo της Epson και προσφέρουν απαράμιλλη αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία σε σύγκριση με άλλα συστήματα αναγόμωσης στην αγορά. Επιπλέον, η εγγύηση 12 μηνών με την πλήρη τεχνική υποστήριξη & εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχει στους χρήστες τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται.


Τέλος, σημειώστε ότι κάποια από τα μοντέλα της σειράς είναι Wi-Fi και Ethernet ενώ διαθέτουν εφαρμογές όπως Epson iPrint1 όπου επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν ασύρματα από smartphones και tablet PCs.