Η LG Electronics έρχεται να επιβραβεύσει τους χρήστες της LG Smart World TV για την υποστήριξή τους, προσφέροντας 50 GB Cloud Premium Storage.


LG_CloudΚατά τη διάρκεια της περιόδου 8 Οκτωβρίου με 31 Δεκεμβρίου 2013, οι χρήστες των LG Smart World TV1 θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αυτόματα 50 GB Cloud Premium Storage από την LG Electronics, με την πρόσβασή τους στο LG Cloud app.


Η υπηρεσία LG Cloud επιτρέπει στους χρήστες να διατηρήσουν ασφαλή τα προσωπικά τους δεδομένα (βίντεο, μουσική, φωτογραφίες), έχοντας παράλληλα εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο τους από όπου κι αν βρίσκονται.


Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν και να έχουν πρόσβαση σε σημαντικά αρχεία μέσω του LG Cloud, χωρίς τη χρήση εξωτερικού σκληρού δίσκου ή USB. Επιπλέον, οι φωτογραφίες και τα video που έχουν ληφθεί από το κινητό των χρηστών θα αποστέλλονται αυτόματα στο LG Cloud και θα μπορούν να εμφανιστούν στην LG Smart World TV στο σπίτι, ενώ σε περίπτωση που ο χρήστης έχει ‘ανεβάσει’ video από τον προσωπικό υπολογιστή του στο LG Cloud, θα μπορεί να το αναπαράγει αντίστοιχα και στο κινητό του τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται encoding.