Η Entersoft και η Lavisoft ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν σε εμπορική συνεργασία στρατηγικής σημασίας για την προώθηση προϊόντων της Entersoft από τη Lavisoft.


entersoft_177xΑντίστοιχα συμφωνήθηκε η προώθηση του ΗRM λογισμικού της Lavisoft από την Entersoft σε δικούς της πελάτες. Αναλυτικότερα, η Lavisoft ως Software Integration Partner θα προωθεί στην αγορά τα προϊόντα CRM, Mobile και E-Commerce της Entersoft, τα οποία και θα διασυνδέσει με το Ermis ERP προϊόν της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Lavisoft εμπλουτίζει τα προϊόντα και τις λύσεις που παρέχει στους πελάτες της και στην αγορά που απευθύνεται, ενισχύοντας περαιτέρω την ανταγωνιστικότητά της. Αντίστοιχα, η Entersoft θα προωθεί τις λύσεις Lavisoft HR MaSter για Διαχείριση Προσωπικού, Ωρομέτρηση & Μισθοδοσία σε συνδυασμό με τα δικά της προϊόντα, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των πελατών της.


Οι δύο εταιρείες, αξιοποιώντας την τεχνολογία τους, την γνώση της αγοράς και την εξειδίκευση που κατέχουν, έχουν ήδη υλοποιήσει επιτυχώς έργα σε πελάτες της Lavisoft. Η στρατηγική αυτή συμφωνία σε γεωγραφικό επίπεδο περιλαμβάνει τόσο την Ελλάδα όσο και την Κύπρο όπου και οι δύο εταιρείες έχουν παρουσία.


Ο κ. Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft A.E. δήλωσε σχετικά: «Οι συνέργειες με μια καταξιωμένη Ελληνική εταιρεία παραγωγής λογισμικού, όπως η Lavisoft, παρέχουν ευκαιρίες δυναμικής ανάπτυξης και αμοιβαία οφέλη, προσφέροντας αμφότεροι στους πελάτες μας διευρυμένες και ολοκληρωμένες λύσεις. Η εμπορική μας συνεργασία με τη Lavisoft ως Software Integration Pa