Οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα ασύγκριτα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της LG, εμπνευσμένα από τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συνήθειες τους.


LG G2_Photo 1Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του πολυαναμενόμενου LG G2 smartphone στην Ελλάδα. Η νέα premium πρόταση της LG δημιουργήθηκε με βάση τον τρόπο ζωής των καταναλωτών, ώστε να κάνει την καθημερινότητα τους καλύτερη και ευκολότερη.


«Η καινοτομία αποτελεί μια από τις βασικές αξίες μας, γι’ αυτό ακούμε και μαθαίνουμε πάντα από τους καταναλωτές, ώστε να δημιουργούμε προϊόντα εμπνευσμένα από αυτούς. Το LG G2 ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες και ασύγκριτα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, ΜC Sales Manager της LG Electronics Ελλάς. «Με πρωτοποριακή σχεδίαση, ισχυρή εμπειρία χρήστη και με το πιο δυνατό hardware, το LG G2 αποτελεί το πιο συναρπαστικό κινητό της LG μέχρι σήμερα!».


Η αντικατάσταση των πλαϊνών κουμπιών με το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο (Rear Key), το άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης με Διπλό Χτύπημα (Knock On), η τεχνολογία Optical Image Stabilizer (OIS) στην κάμερα του LG G2 για την εξάλειψη της θολούρας, η λειτουργία Guest Mode με την προσαρμογή του προφίλ του κινητού και η αποκλειστική τεχνολογία Audio Zoom αποτελούν τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της LG.


Το LG G2 θα είναι επίσημα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις 17 Οκτωβρίου, στην τιμή των 599 ευρώ.