Το Jeremie Openfund II ανακοινώνει την 7η του επένδυση, ύψους 110 χιλιάδων ευρώ στην νεοσύστατη Discoveroom (http://discoveroom.com).


discoverroomΗ εταιρεία, με ιδρυτή τον Νίκο Αναγνώστου, φιλοδοξεί να καταστήσει εύκολη και προσιτή τη διαδικασία εύρεσης και κράτησης ενοικιαζόμενων δωματίων, αφαιρώντας τους γνωστούς πονοκεφάλους της αναζήτησης, σύγκρισης τιμών και της online κράτησης.


Απευθυνόμενη, ταυτόχρονα με τους επισκέπτες, στους ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων, πρόκειται να παράσχει εύχρηστη εφαρμογή κινητού που καθιστά τη διαχείριση κρατήσεων και πληρωμών ζήτημα μερικών χτυπημάτων στην οθόνη αφής του τηλεφώνου.


Ο Νίκος Αναγνώστου, ιδρυτής, δήλωσε: “Η αναζήτηση ενοικιαζόμενου δωματίου μοιάζει ως εμπειρία παγιδευμένη στο παρελθόν: σκόρπιες λίστες, δυσλειτουργικές ιστοσελίδες και διαθεσιμότητες μόνο μέσω τηλεφώνου. Η Discoveroom έχει ως αποστολή να φέρει τις υπηρεσίες διαχείρισης, αναζήτησης και κράτησης ενοικιαζόμενων δωματίων, τόσο για τους ιδιοκτήτες αυτών όσο και τους επισκέπτες τους, στο ιντερνετικό παρόν, και, γιατί όχι, στο μέλλον.”


Στα πλαίσια της επένδυσης ο Γεώργιος Τζιραλής, εταίρος του Openfund, δήλωσε: “Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και οι μικρές, σχεδόν ερασιτεχνικές, μονάδες καταλυμάτων αποτελούν στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς μία σημαντική βιομηχανία που παραμένει εν πολλοίς ξεχασμένη από την τεχνολογία. Η Discoveroom, κινούμενη στο ευρύ φάσμα μεταξύ υπηρεσιών όπως οι booking.com & airbnb, φιλοδοξεί να καλύψει αυτό το κενό και ως Openfund πιστεύουμε πως έχει τα εχέγγυα για να το επιτύχει.”


Η υπηρεσία αναμένεται να λανσαριστεί τον Δεκέμβριο του 2013 με αριθμό τοπικών προορισμών, προτού επεκταθεί γεωγραφικά διεθνώς.