Την τρίτη για φέτος εκδήλωση γύρω από τα Managed Print Services στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποίησε πρόσφατα η Xerox Hellas, με σκοπό να ενημερώσει τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.


Xerox Event @ SaniΈπειτα από δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες αντίστοιχες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και τη Δράμα, η Xerox Hellas «επέστρεψε» αυτή τη φορά στη Χαλκιδική, και συγκεκριμένα στον φιλόξενο χώρο του Sani Resort. Εκεί συγκεντρώθηκαν εξέχοντα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, στελέχη από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τάσεις της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των Managed Print Services αλλά και για τα οφέλη που εγγυώνται οι υπηρεσίες της Xerox, με σημαντικότερα την ως και 30% μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας.


«Χάρη στη μεγάλη δυναμική της, η Βόρεια Ελλάδα ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα σημαντική για τη Xerox Hellas, η οποία, σε συνεργασία εδώ και πάνω από 20 χρόνια με την Copygraff A.E., επενδύει στην εν λόγω αγορά, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα. Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της μεγάλης οικογένειας της Xerox, δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη Βόρεια Ελλάδα με την ίδια ή ακόμη και μεγαλύτερη ένταση, φροντίζοντας πάντα να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας με λύσεις που να συμβαδίζουν με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς», δήλωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης η κα Μαρία Μεταξογένη, Channel Group Director της Xerox Hellas.