Η hellas online για μια ακόμα φορά πρωτοπορεί και γίνεται ο πρώτος πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και internet που λανσάρει υπηρεσία streaming μουσικής για τους συνδρομητές της.


hol muisc club by akazooΤο hol music club by akazoo έφτασε και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της hellas online να απολαύσουν εκατομμύρια τραγούδια, από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, μέσω του υπολογιστή, του κινητού και του tablet. Η υπηρεσία που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη μουσική υπηρεσία Akazoo της εταιρείας InternetQ, παρέχεται στους συνδρομητές της hellas online ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες δοκιμαστικής περιόδου χωρίς καμία δέσμευση!


Με το hol music club by akazoo, ο χρήστης της υπηρεσίας έχει τη δυνατότητα:
– Να ακούσει μουσική μέσω streaming από οποιοδήποτε browser και μέσω mobile εφαρμογής για android κινητά και tablets καθώς και συσκευές iPhone. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό των τραγουδιών που θα ακούσει ο συνδρομητής καθώς και καμία χρονική δέσμευση στο χρόνο χρήσης της υπηρεσίας.
– Να αναζητήσει και να επιλέξει τραγούδια μέσα από μια συλλογή 15.000.000 μουσικών τίτλων από την ελληνική και ξένη δισκογραφία που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται.
– Να δημιουργήσει playlists με τραγούδια της επιλογής του για ατελείωτες ώρες μουσικής απόλαυσης. Στην mobile εφαρμογή έχει την δυνατότητα offline αναπαραγωγής (χωρίς τη χρήση WiFi ή 3G δίκτυου).
– Να συνδέσει το λογαριασμό του με το Facebook για να μοιράζεται με όλους του φίλους του τα αγαπημένα του τραγούδια ή playlists.


Το hol music club by akazoo είναι διαθέσιμο για όλους τους υφιστάμενους και δυνητικούς οικιακούς πελάτες που χρησιμοποιούν το my hol. Όλοι οι χρήστες που θα εγγραφούν στην υπηρεσία hol music club by akazoo μέχρι τις 31/10/2013 θα δικαιούνται 3 μήνες δωρεάν δοκιμαστική χρήση, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.


Οι χρήστες της υπηρεσίας hol music club by akazoo έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν :
– hol music club standard (web only) @ € 3,99/μήνα:
– Πρόσβαση μόνο από browser
– Απεριόριστο streaming μουσικής, δυνατότητα αναζήτησης με Ελληνικούς, Λατινικούς και greekenglish χαρακτήρες.
– Δημιουργία απεριόριστων playlists


hol music club premium (web + mobile εφαρμογή) @ € 6,99/μήνα:
Eπιπλέον προσφέρει εφαρμογή για Android (τηλέφωνο + tablet) και iPhone
– Δυνατότητα για αναπαραγωγή τραγουδιών ή playlist χωρίς WiFi ή GPRS/3G σύνδεση


Ο κ. Μιχάλης Αναγνωστάκος, Διευθυντής Marketing της hellas online τόνισε: «Η υπηρεσία hol music club by akazoo διευρύνει τo portfolio υπηρεσιών ψυχαγωγίας που προσφέρει η hellas online. Έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη μας, υιοθετούμε τις νέες παγκόσμιες τάσεις και αξιοποιούμε την τεχνολογική υπεροχή του οργανισμού μας ώστε να προσφέρουμε καινοτόμες ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας.»


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol music club by akazoo ”, επισκεφθείτε το www.hol.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.