To Bon Studio είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της διάσημης Αμερικάνικης Εταιρίας κατασκευής (Drum Heads) μεμβρανών για Drums, AQUARIAN.


aquarianTo Bon Studio έχει επεκταθεί δυναμικά τα τελευταία δύο χρόνια στο χώρο των κρουστών, των Drums καθώς και των περιφερειακών τους εξασφαλίζοντας την αντιπροσώπευση παγκοσμίως γνωστών εταιρειών όπως η GRETSCH, LATIN PERCUSSION, TOCA, GIBRALTAR, CB DRUMS, ISTANBUL, BOSPHORUS,WINCENT και NATAL. Αποτελεί διαρκή επιδίωξή της τόσο η πλήρης υποστήριξη όσο και η συνεχής διεύρυνση της υπάρχουσας γκάμας των παραπάνω εταιρειών.


Ταυτόχρονα επιδιώκει να προσφέρει στην ελληνική αγορά 100% ολοκληρωμένες λύσεις μέσα από τη γκάμα των προϊόντων της δίνοντας βαρύτητα και αναπτύσσοντας τον τομέα των αναλωσίμων κρουστών και Drums.


Η AQUARIAN αποτελεί μία από τις κύριες επιλογές των Drummers σε παγκόσμιο επίπεδο προσφέροντας μεμβράνες με ασύγκριτη ηχητική ποιότητα και αντοχή, κάτι που εξασφαλίζεται μέσα από μια σειρά σχεδιαστικών καινοτομιών και σύγχρονων τεχνικών κατασκευής.


Η εταιρία δημιουργήθηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών στις αρχές της δεκαετίας του ’80 από τον διάσημο Drummer και clinician Roy Burns σε συνεργασία με τον τεχνικό Ron Marquez o οποίος διέθετε μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία συνθετικών υλικών και ηλεκτροστατικών βαφών.


Κοινή τους επιθυμία η κατασκευή μεμβρανών οι οποίες πέρα από τη αντοχή τους να μπορούν να αξιοποιούν πλήρως τα ιδιαίτερα ακουστικά χαρακτηριστικά από κάθε σετ Drums. Μέσα σε ιδιαίτερα μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυση της εταιρείας τους, οι μεμβράνες AQUARIAN έγιναν παγκόσμια γνωστές σε όλους τους Drummers.


Επίκεντρο της βασικής φιλοσοφίας του ιδρυτή της εταιρίας Roy Burns είναι ο Drummer ο οποίος αποτελεί το πιο σημαντικό πρόσωπο που επηρεάζει την κατασκευή των προϊόντων τους. Είναι η μοναδική εταιρεία στο χώρο η οποία αφουγκράζεται προσωπικά τις ανάγκες των Drummers και λαμβάνει σοβαρά υπόψη τη γνώμη τους έτσι ώστε να κατασκευάζονται μεμβράνες που πραγματικά καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις τους.


Η γκάμα της AQUARIAN περιλαμβάνει πάνω από 1000 διαφορετικές μεμβράνες οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά εξ΄ ολοκλήρου στις ΗΠΑ, με πλήρη γκάμα που καλύπτει κάθε απαίτηση στη χαμηλή, μεσαία καθώς και υψηλή κατηγορία τιμής.


Μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας της AQUARIAN στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.aquariandrumheads.com. Τα προϊόντα αυτά μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στο Bon Studio.