Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό, τα κανάλια Novasports και τα Καταστήματα Forthnet δίνουν την ευκαιρία σε όλους να είναι οι τυχεροί που θα ταξιδέψουν στους τελικούς των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων.


Forthnet Nova LogoΟι τυχεροί του διαγωνισμού θα ζήσουν από κοντά τις κορυφαίες στιγμές των Champions League, Europa League και Euroleague, αλλά και θα ακολουθήσουν την ομάδα τους στα ελληνικά γήπεδα.


Για να συμμετέχει κάποιος στο διαγωνισμό, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να επισκεφτεί ένα Κατάστημα Forthnet, μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και να δηλώσει, χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση, την αγαπημένη του ελληνική ομάδα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή βόλεϊ. Άμεσα και τόσο απλά, μπορεί να αποκτήσει μία συμμετοχή στην κλήρωση. Επίσης, μπορεί να πολλαπλασιάσει τις συμμετοχές του και τις πιθανότητες να είναι αυτός ένας από τους τυχερούς, αν παράλληλα αποφασίσει να εγγραφεί στην υπηρεσία Nova 3Play, που προσφέρει ποιοτική οικιακή ψυχαγωγία και αξιόπιστη επικοινωνία με μόνο 29,90€/μήνα, καθώς λαμβάνει αυτόματα 10πλάσιες συμμετοχές. Οι συμμετοχές αυξάνονται σε 20, αν αποφασίσει να συνδυάσει την υπηρεσία Nova 3Play με τα κανάλια Novasports ή Novacinema.


Η κλήρωση για τον διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και τα δώρα του διαγωνισμού είναι πολλά και πλούσια: Ένα ταξίδι 2 ατόμων για τον τελικό του Champions League, ένα ταξίδι 2 ατόμων για τον τελικό του Europa League, ένα ταξίδι 2 ατόμων για το Final Four της Euroleague, 20 εισιτήρια διαρκείας της αγαπημένης τους ομάδας από Super League, Basket League ή Volley League, καθώς επίσης και 200 διπλά εισιτήρια για αγώνες των τριών Ελληνικών Πρωταθλημάτων.