Τα φαντάσματα είναι αληθινά… 10 χρόνια έχουν περάσει… Και αρχίζεις να ξεχνάς όσα θα έπρεπε να θυμάσαι. Και δεν μπορείς να σταματήσεις να θυμάσαι όσα θα έπρεπε να ξεχάσεις.


call_of_duty_ghostsΚαλώς ήρθατε στο Call Of Duty Ghosts: Ένα νέο ξεκίνημα στο μεγαλύτερο franchise της ιστορίας των video games.


Το καινούργιο κεφάλαιο της σειράς Call of Duty μας τοποθετεί σ’ ένα ακρωτηριασμένο έθνος, όπου θα πρέπει να αγωνιστούμε όχι μόνο για την ελευθερία μας αλλά και για την ίδια την επιβίωση μας.


Δέκα χρόνια μετά από μια μαζική καταστροφή, τα σύνορα και η παγκόσμια δυναμική του έθνους έχουν χαθεί για πάντα. Με μια κυβέρνηση και μια οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, το μόνο που δείχνει να αντιστέκεται είναι ο κάποτε ισχυρός στρατός της χώρας.


Ό,τι έχει απομείνει από τους γενναίους ήρωες που αγωνίζονται οδηγείται από μια μυστηριώδη ομάδα με την ονομασία “Ghosts” και οργανώνει τον αγώνα ενάντια στην νέα παγκόσμια υπερδύναμη που έχει εμφανιστεί.


Οι στρατιώτες αντιστέκονται στους εχθρούς τους… μα τα φαντάσματα τους στοιχειώνουν.


Αποκλειστικά με την αγορά του ελληνικού προϊόντος :
* Το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Call Of Duty θα πραγματοποιηθεί και φέτος για PS3, XBOX360 και PC. Από κάθε περιοχή της χώρας, οι fans του παιχνιδιού μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα τους, να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Βρες τον μυστικό κωδικό στο αυτοκόλλητο με την ελληνική σημαία και μπες στο πεδίο της μάχης! Κέρδισε πλούσια δώρα και βγες πρωταθλητής στο μεγαλύτερο gaming event της χρονιάς!
* Παράλληλα, όλοι οι gamers μπορούν να μπουν στην κλήρωση με τον μυστικό κωδικό και να κερδίσουν δώρα – έκπληξη που θα φέρουν τον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming στο σπίτι σου.


Κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου 2013 για PS3, XBOX360, PC και Wii U.