Η εφαρμογή Entersoft Mobile® SFA, Sales Force Automation, αναδείχτηκε νικήτρια στα βραβεία AppWARDS 2013, στην κατηγορία Business & Corporate, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Entersoft.


entersoft_177xΟ Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Θανάσης Σκορδάς, τίμησε με την παρουσία του την τελετή απονομής των βραβείων, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, και απένειμε το βραβείο στην Entersoft A.E.. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Σταύρος Μένεγος R&D Director και επικεφαλής του Internet-Mobile-Cloud Division της εταιρείας.


Ο κ. Σταύρος Μένεγος, που παρέλαβε το βραβείο δήλωσε: «Σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο τεχνολογικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, έχουμε την υποχρέωση να παρέχουμε στους πελάτες μας διαρκώς σύγχρονα εργαλεία και ευέλικτες λύσεις που ενισχύουν την εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα, την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά τους. Η ανάπτυξη επιτυχημένων mobile εφαρμογών απαιτούν όραμα, πάθος, δημιουργικότητα αλλά και τεχνογνωσία. Με αυτά τα εργαλεία δημιουργούμε και διευρύνουμε τις λύσεις μας στο χώρο του mobile επιχειρείν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη βράβευση της εφαρμογής μας, Entersoft Mobile® SFA στα ΑppWards 2013, καθώς την επιβραβεύει ως την καλύτερη στην κατηγορίας της, αλλά επιβεβαιώνει και την επιλογή των πελατών μας που την χρησιμοποιούν.»


Η Entersoft εστιάζει συστηματικά σε προϊόντα σύγχρονου τεχνολογικού ρεύματος, προσφέροντας στους πελάτες της, εφαρμογές και λύσεις που απαντούν στοχευμένα στις σημερινές επιχειρηματικές τους ανάγκες. To Entersoft Mobile® SFA αυτοματοποιεί τις διαδικασίες πωλήσεων & field marketing, merchandizing, ερωτηματολόγια και έρευνες, με τεχνολογίες αιχμής σε smartphones και tablets σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, ενώ παρέχει ευέλικτα μοντέλα χρήσης για την κάλυψη διαφορετικών απαιτήσεων όπως, τοπική εγκατάσταση ή στο Microsoft Azure Cloud, είτε με άδεια χρήσης είτε ως SaaS.


Η επιχειρηματική εφαρμογή Entersoft Mobile® απολαμβάνει σημαντική αποδοχή στην αγορά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αφού έχουν ήδη υλοποιηθεί πάνω από 80 σημαντικά έργα, σε πολλές κάθετες αγορές, δημιουργώντας ένα αξιόλογο διεθνές πελατολόγιο σε 4 χώρες. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 1.500 mobile χρήστες χρησιμοποιούν το Entersoft Mobile, ενώ ο αριθμός αυτός αυξάνεται σημαντικά με τους αντίστοιχους back office users του Entersoft Mobile.


Τα βραβεία ΑppWards διοργανώνονται από την Twilight Zone Publications, με την επιστημονική υποστήριξη της ερευνητικής ομάδας Intelligent Media Lab (IML), του εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ η κριτική επιτροπή αποτελείται από ακαδημαϊκούς, ερευνητές και διακεκριμένα στελέχη της αγοράς.