Η εταιρεία προσφέρει νέο πακέτο καρτοκινητής με 1.000 λεπτά ομιλίας, 1.000 SMS και MMS προς κινητά CU καθώς και 30 ΜΒ Mobile Internet το μήνα.

VodafoneΑπό 23 Ιανουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου 2009, υφιστάμενοι και οι νέοι συνδρομητές της καρτοκινητής Vodafone CU, έχουν τη δυνατότητα να εγγράφονται στην νέα προσφορά. Η προσφορά επιτρέπει στους συνδρομητές με 9€ να έχουν στη διάθεση τους κάθε μήνα και για όλο το 2009, 1.000 λεπτά ομιλίας, 1.000 γραπτά μηνύματα και εικονομηνύματα προς άλλους συνδρομητές CU καθώς και 30 ΜΒ Mobile Internet, με την προϋπόθεση ανανέωσης χρόνου ομιλίας τον προηγούμενο μήνα τουλάχιστον 3€.
Για τους νέους συνδρομητές που θα ενταχθούν στο Vodafone CU με την διαδικασία της φορητότητας, η προσφορά ισχύει για το παραπάνω διάστημα βάσει ημερομηνίας της αίτησης φορητότητας και η ενεργοποίησή της θα γίνεται στέλνοντας δωρεάν κενό SMS στο 1263 μέχρι τις 02 Μαρτίου 2009.
Πιο αναλυτικά οι συνδρομητές που θα στείλουν δωρεάν κενό SMS στο 1263 μέσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα, θα εγγραφούν στην προσφορά με χρέωση 9€ (συμπ. ΦΠΑ 19%) μόνο για μια φορά. Από την στιγμή της εγγραφής θα έχουν στη διάθεσή τους 1.000 λεπτά ομιλίας ή video-κλήσεων, 1.000 SMS ή MMS και 30 MB Internet μέσω κινητού, καθώς και πρόσβαση και πλοήγηση στο Vodafone Live! με ισχύ 31 μέρες. Από τον επόμενο μήνα θα λαμβάνουν αυτόματα, την πρώτη ημέρα κάθε μήνα, 1.000 λεπτά ομιλίας, 1.000 μηνύματα και 30 ΜΒ Mobile Internet με ισχύ όλο το μήνα εφόσον έχουν κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας 3€ τον προηγούμενο μήνα. Η προϋπόθεση της ανανέωσης των 3€ είναι ανεξάρτητη από την χρέωση της προσφοράς και οι συνδρομητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ποσό όπως εκείνοι επιθυμούν.
Οι συνδρομητές μπορούν να ενημερώνονται για το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας τους καλώντας δωρεάν το 1252, και για τα υπολειπόμενα μηνύματα καθώς και το υπόλοιπο των 30 MB, στέλνοντας δωρεάν κενό SMS στο 1286.
Κατά τη διάρκεια χρήσης των 1.000 λεπτών ομιλίας, η ελάχιστη διάρκεια χρήσης ανά κλήση είναι τα 3 λεπτά. Μετά την πάροδο των 3 πρώτων λεπτών ανά κλήση, η χρήση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο. Έπειτα από την κατανάλωση των διαθέσιμων λεπτών, μηνυμάτων ή Mobile Internet της προσφοράς, η χρέωση πραγματοποιείται σύμφωνα με το βασικό πρόγραμμα χρεώσεων του συνδρομητή.
Σε περίπτωση που δεν καταναλωθούν όλα τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας ή μηνύματα ή τα 30MB της προσφοράς μέσα στο μήνα δεν θα μεταφέρονται στον επόμενο.
Δεν συμπεριλαμβάνονται κλήσεις και γραπτά μηνύματα προς αριθμούς εξωτερικού, καθώς και κατά τη διάρκεια περιαγωγής.