Η Samsung Electronics Hellas και η Spotify ανακοινώνουν τη διάθεση της υπηρεσίας Spotify στη Samsung Smart TV, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ακούσουν τραγούδια μέσα από την τηλεόρασή τους.


SAMSUNG_F8000_SpotifyΗ νέα εφαρμογή προσφέρει τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες και επιλογές της υπηρεσίας Spotify, σε ένα ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης για την τηλεόραση. Πάνω από 20 εκατομμύρια τραγούδια είναι διαθέσιμα, με δυνατότητα αναζήτησης ανά τίτλο τραγουδιού, άλμπουμ ή αγαπημένο καλλιτέχνη. Η εφαρμογή προτείνει αυτόματα την πιο δημοφιλή μουσική ανά περιοχή, ενώ οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να προσθέσουν νέα τραγούδια στις λίστες αναπαραγωγής (playlists) και να εγγραφούν σε λίστες άλλων μελών.


Ο κ. Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής Audio Visual της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε: «Με στόχο να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες και περιεχόμενο μέσα από τη Samsung Smart TV, η συνεργασία μας με τη Spotify αποτελεί μια σημαντική καινοτομία στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας. Από τη μία τα εκατομμύρια τραγούδια που είναι διαθέσιμα μέσα από την εφαρμογή και από την άλλη η Samsung Smart TV σε συνδυασμό με τα προϊόντα ήχου της Samsung, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους φίλους της μουσικής».


«Το όνειρό μας είναι η μουσική από ολόκληρο τον κόσμο να είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλους, όπου και όποτε το θέλουν. Η τηλεόραση αποτελεί το επίκεντρο της εμπειρίας της οικιακής ψυχαγωγίας των περισσότερων ανθρώπων, γι ‘αυτό είναι φυσικό να επεκτείνουμε τη μουσική υπηρεσία μας στις Samsung Smart TVs στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Pascal de Mul, Global Head hardware partnerships της Spotify.


Οι νέοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στην υπηρεσία μέσα από το www.spotify.com/samsung και να συνδεθούν εύκολα στην εφαρμογή της Smart TV, με δυνατότητα πρόσβασης σε όλη τη μουσική βιβλιοθήκη του Spotify και τις μουσικές τους επιλογές για 30 ημέρες. Η εφαρμογή Spotify, είναι διαθέσιμη στην κατηγορία Lifestyle του Samsung Apps, για τα μοντέλα Samsung Smart TV 2013 και 2012.