Περισσότερα παιχνίδια έρχονται για τα μέλη του Xbox Live Gold τον Οκτώβρη, ως μέρος του Games with Gold με το “Might & Magic Clash of Heroes” έως 15/10 και το “Halo 3” έως 31/10.


games-with-goldΑκολουθείστε την επική περιπέτεια πέντε νέων ηρώων που οδηγούν τους στρατούς τους για να σώσουν τον κόσμο, στο βραβευμένο «Might & Magic Clash of Heroes» – ένα μοναδικό συνδυασμό παιχνιδιού ρόλων (RPG) και μηχανισμών μάχης με επίλυση γρίφων (puzzle), με online ή και local επιλογές μάχης για έως και τέσσερις παίχτες. Απολαύστε μία 20ωρη εκστρατεία στο παιχνίδι που το «Destructoid» χαρακτήρισε «ανεπανάληπτο!».


halo3MC
Και ναι, καλά διαβάσατε… Το «Halo 3» είναι δικό σας διαθέσιμο από 16 έως 31 Οκτωβρίου! Το 2012 το «Halo 4» μας έβαλε σε ένα νέο κεφάλαιο συνεχόμενων περιπετειών με τον Master Chief.


Ζήστε τώρα ένα κομμάτι ιστορίας της βραβευμένης και αναγνωρισμένης σειράς Halo, με το «Halo 3». Κυκλοφορώντας για πρώτη φορά το 2007, το «Halo 3» βραβεύτηκε με το Βραβείο Κριτικής Παιχνιδιών για το Καλύτερο Οnline Παιχνίδι Πολλαπλών Χρηστών (Best Online Multiplayer), ενώ απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Καινοτομίας (Best Innovation) από το Edge Magazine και χαρακτηρίστηκε ως «τίποτα λιγότερο από επικό» από το IGN.com.


Τα γεγονότα οδηγούν στο «Halo 3», συστήνοντάς μας ένα μέλλον που το ανθρώπινο είδος έχει αποικίσει τα πέρατα του διαστήματος χάρις στις ικανότητες και τον δυναμισμό της Διοίκησης Ηνωμένων Εθνών του Διαστήματος (United Nations Space Command). Ωστόσο, ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν είναι μόνος. Πρόσφατα ανακαλυφθείς εξωγήινες δυνάμεις, οι Flood και οι Covenant, απειλούν να εξαφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Από αυτή τη διαμάχη αναδύεται ένας νέος ήρωας, ο Master Chief και η AI σύντροφός του, Cortana.


Στο «Halo3», ο Master Chief επιστρέφει για να αποκαλύψει ένα αρχαίο μυστικό και να φέρει τη διαμάχη μεταξύ των Covenant , των Flood και ολόκληρου του ανθρώπινου γένους σε μία δραματική, συγκλονιστική κορύφωση. Αφήστε το gameplay να «τρέχει» όταν τελειώσει η εκστρατεία, και επιτείνετε την εμπειρία σας με το θρυλικό Παιχνίδι Multiplayer του «Halo 3». Ενημερωθείτε για τις εξαιρετικές DLC προσφορές, εκπτώσεις και δωρεάν χάρτες στο www.Halo3.com.