Περίοδος σταθμός στην πορεία του skroutz.gr μπορεί να χαρακτηριστεί ο Σεπτέμβριος 2013, καθώς η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών καταρρίπτει ένα νέο ρεκόρ.


1.000_e-shops___SkroutzΤο www.skroutz.gr φιλοξενεί πλέον πάνω από 1.000 ηλεκτρονικά καταστήματα, περιλαμβάνοντας περισσότερα από 5,6 εκατομμύρια προϊόντα σε 1.200 κατηγορίες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα e-shops που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα αυξήθηκαν κατά ποσοστό 40% από πέρυσι το Σεπτέμβριο.


To www.skroutz.gr ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία το Φεβρουάριο του 2005, όπου η ιστοσελίδα περιλάμβανε μόλις 12 ηλεκτρονικά καταστήματα και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα. Στην πορεία των ετών, η ελληνική αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου μεγάλωσε, περισσότεροι τύποι καταστημάτων εμφανίστηκαν και ακόμη περισσότερες κατηγορίες προϊόντων άρχισαν να πωλούνται online, οδηγώντας αντίστοιχα στην κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των e-shops. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το Skroutz έθεσε ως στόχο την κάλυψη των αναγκών των χρηστών του με τον πληρέστερο τρόπο, εξασφαλίζοντας στην πλατφόρμα ολοένα και περισσότερα προϊόντα.


Ξεπερνώντας πλέον τα 1.000 e-shops, οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν στη διάθεσή τους μια τεράστια γκάμα προϊόντων. Επιπλέον, η ομάδα του Skroutz καθημερινά ερευνά, μελετάει τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς και επιδιώκει νέες συνεργασίες με ηλεκτρονικά καταστήματα, προκειμένου να εμπλουτιστούν κι άλλες κατηγορίες πέραν της τεχνολογίας -που παραδοσιακά ήταν η πιο δημοφιλής-, παρέχοντας στους καταναλωτές πληθώρα επιλογών σε είδη Μόδας – Ομορφιάς, Παιδικών – Βρεφικών, Σπιτιού – Κήπου, Auto – Moto και πολλών ακόμη.


Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο, είναι το γεγονός πως η αύξηση του όγκου των διαθέσιμων προϊόντων οδήγησε, όπως είναι λογικό, σε μεγάλο αριθμό παραγγελιών και αγορών που γίνονται μέσω του www.skroutz.gr. Για το λόγο αυτό, το Skroutz έχει εδραιώσει αρκετούς μηχανισμούς για τον έγκαιρο εντοπισμό ζητημάτων λόγω του μεγάλου όγκου και η ομάδα υποστήριξης και ποιοτικού ελέγχου σε συνεργασία με τα ηλεκτρονικά καταστήματα καταβάλλει καθημερινά προσπάθειες να ελαχιστοποιηθούν αυτές οι περιπτώσεις και να λυθούν όποια προβλήματα μπορεί να προκύπτουν. Μαζί με τα συνεργαζόμενα e-shops, το Skroutz στοχεύει πρωτίστως στην αξιοπιστία των ηλεκτρονικών αγορών των χρηστών της ιστοσελίδας, ακολουθώντας όλες τις υψηλές προδιαγραφές και τα αυστηρά κριτήρια που εφαρμόζονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.


Άλλωστε, αυτή είναι κι η φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία υπηρεσιών όπως η λειτουργία υποβολής σχολίων και οι αξιολογήσεις των καταστημάτων από τα μέλη της κοινότητας του Skroutz, που συμβάλλουν στη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας της υπηρεσίας και της αξιοπιστίας των πληροφοριών που παρέχει η ιστοσελίδα.


Τέλος, το Skroutz εκφράζει τα θερμά ευχαριστήρια στους 1.000 και πλέον καταστηματάρχες με τους οποίους συνεργάζεται και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους προς την εταιρεία. Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειες βελτίωσης της υπηρεσίας, επικεντρώνοντας τις δυνάμεις της στη διαφύλαξη και την προαγωγή των κοινών συμφερόντων του κλάδου του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα, ώστε οι ηλεκτρονικές αγορές μέσα από το www.skroutz.gr να είναι μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία για όλους!