O Κώστας Στράτης αντικαθιστά στην θέση του εμπορικού δ/ντη τον Chris Matthews, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

O Εμπορικός Διευθυντής της DSGI Ελλάδος, Κώστας Στράτης.

O Εμπορικός Διευθυντής της DSGI Ελλάδος, Κώστας Στράτης.

Σε συνέχεια των ανακατατάξεων στη DSGi Νοτιοανατολικής Ευρώπης ανακοινώνεται ότι ο κ. Κώστας Στράτης, προερχόμενος από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Συσκευών Ήχου & Εικόνας, αναλαμβάνει καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή του Ομίλου DSGI Ελλάδος, αντικαθιστώντας τον κ. Chris Matthews ο οποίος ως γνωστόν ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της DSGI Ελλάδος.

Ο Κώστας Στράτης, ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Όμιλο το 1998 ως Assistant Product Manager. Το 2001 ανέλαβε Group Buyer Μικροσυσκευών & Κλιματιστικών και το 2004 τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή για τον ίδιο τομέα, ενώ μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στον τομέα των Συσκευών Ήχου & Εικόνας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί για την εταιρεία Σ. Λαγός Α.Ε., στη θέση Key Account & Operational Manager. O κ. Στράτης είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και πτυχίου Πληροφορικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.