Έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία στη Λεμεσό της Κύπρου οι εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού ARABSAT όπου λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις και για τη θυγατρική HELLAS SAT.

Ο CEO της HELLAS SAT Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ARABSAT για την επιλογή της HELLAS SAT ως της πρώτης θυγατρικής εταιρείας του Οργανισμού και έδωσε τη διαβεβαίωση ότι όλο το προσωπικό της HELLAS SAT θα εργαστεί για το καλό του ομίλου ARABSAT και της περιοχής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ARABSAT, στο οποίο συμμετείχαν αντιπροσωπείες από εννέα χώρες του Αραβικού Συνδέσμου τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέϊτ, τη Λιβύη, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομμάν, το Σουδάν, την Ιορδανία και τη Μαυριτανία προχώρησε στην αναβάθμιση της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της HELLAS SAT με τη συμμετοχή του Υπουργού Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων της Σαουδικής Dr. Riyadh Najm, του Προέδρου και CEO της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας του Κατάρ Ooredoo Σεΰχη Saud bin Nasser AL- Thany, ο οποίος είναι και μέλος της Βασιλικής Οικογένειας του Κατάρ και του κ. Said Al-Bahhar από την εταιρεία ETISALAT των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Τη δεύτερη μέρα των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη όλων των αντιπροσωπειών στις εγκαταστάσεις του διαστημικού κέντρου της HELLAS SAT στην Κοφίνου.
