Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η ανάπτυξη των καταστημάτων Public, συμφερόντων Π. Γερμανού, που εγκαινιάζουν το νέο τους κατάστημα, το 35ο κατά σειρά, στο Golden Hall.


Public_Golden Hall IIΗ αρχιτεκτονική αλλά και προϊοντική γκάμα του συγκεκριμένου καταστήματος Public έχει προσαρμοστεί απόλυτα στο ύφος του Golden Hall και τις ανάγκες των πελατών του.


Μετά την προσθήκη 2 νέων καταστημάτων σε Χαλάνδρι και Ψυχικό και το νέο κατάστημα Public στο Golden Hall, η αλυσίδα καταστημάτων Public ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στην Αττική. Το νέο Public, συνολικής έκτασης 1.000 τ.μ., βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου και συστεγάζεται με το πολυκατάστημα ειδών σπιτιού και διακόσμησης notoshome. Η συνεργασία με το notoshome θα επιτρέπει στους καταναλωτές να συνδυάζουν τις αγορές αλλά και τις αλλαγές τους με το σύνολο των προϊόντων των δυο εταιριών κι επίσης να αγοράζουν προϊόντα και από τα Public με λίστα γάμου από τα notoshome.


Με αφορμή το νέο μεγάλο κατάστημα Public στο Golden Hall o Διευθύνων Σύμβουλος των Public, κ. Ρόμπυ Μπουρλάς δήλωσε: «Η παρουσία μας στο Golden Hall ήταν στα πλάνα μας εδώ και καιρό διότι μας το ζητούσαν οι πελάτες μας. Επιλέξαμε να δώσουμε προστιθέμενη αξία με αυτή τη πρωτοποριακή συνεργασία με τα notoshome σε συνέχεια μιας ήδη επιτυχημένης συνεργασίας με τα πολυκαταστήματα μόδας & ομορφιάς notos galleries στη ναυαρχίδα μας στη Στοά Χιρς της Θεσσαλονίκης.»


Η κα. Βαρβάρα Βερνίκου Διευθύνουσα Σύμβουλος της NotosCom δήλωσε: «Η συνεργασία με τα Public στο Golden Hall ήταν για εμάς μία στρατηγική κίνηση. Με αυτό τον τρόπο εμπλουτίσαμε ακόμα περισσότερο το προϊοντικό μείγμα του πολυκαταστήματος και ενισχύσαμε τη θέση των notoshome στην αγορά της λίστας γάμου, στην οποία είναι leader ήδη από το 2004 όταν άνοιξε το πρώτο πολυκατάστημα notoshome στην Π. Κοτζιά.»


Από την αρχή του 2013 έχουν ανοίξει 14 νέα καταστήματα Public τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία, διαδίδοντας το concept των Public σε όλη τη χώρα. Στρατηγική προτεραιότητα του δικτύου καταστημάτων Public που σήμερα αριθμεί 35 καταστήματα, παραμένει η γεωγραφική επέκταση με τη δημιουργία νέων σημείων σε κάθε νομό της Ελλάδας. Η ανάπτυξη των Public θα συνεχιστεί σε εξίσου εντατικούς ρυθμούς το υπόλοιπο του 2013 αλλά και το 2014 με απώτερο στόχο τη δημιουργία 60 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.