Τα καταστήματα Golden-i, τα Apple Premium Reseller stores, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσκαλούν όσους ενδιαφέρονται να δουν και να μάθουν τα χαρακτηριστικά της αναβαθμισμένης έκδοσης του λειτουργικού iOS 7.


Golden-i-logoΤα καταστήματα Golden-i, τα Apple Premium Reseller stores, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσκαλούν όσους ενδιαφέρονται να δουν και να μάθουν τα χαρακτηριστικά της αναβαθμισμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος iOS 7 της Apple, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00 στα καταστήματα Golden i σε Αθήνα (Golden Hall) και Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 43) για μία εφ’ όλης της ύλης παρουσίαση εντελώς δωρεάν.


Το iOS 7 έχει νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό με φυσική κίνηση, λειτουργικά επίπεδα και κομψά χρώματα, που καθηλώνουν το χρήστη, ακόμη και μέσα από τις πιο απλές καθημερινές εργασίες. Η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού, διαθέτει εκατοντάδες νέα χαρακτηριστικά, όπως τα Control Center, Κέντρο Γνωστοποιήσεων, βελτιωμένο Multitasking, AirDrop, την εμπλουτισμένη εφαρμογή Φωτογραφίες, ένα αναβαθμισμένο Safari και πολλά άλλα.


Με την καινούρια δυνατότητα του iOS 7, “Δημοφιλείς εφαρμογές κοντά μου”, μπορεί κανείς να εντοπίζει εφαρμογές με βάση την τοποθεσία όπου βρίσκεται. Επιπλέον η νέα έκδοση επιτρέπει ρυθμίσεις σε όλες τις εφαρμογές για αυτόματη ανανέωση από το App Store.


Το λειτουργικό σύστημα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν και οι συμβατές συσκευές είναι οι:
– iPhone 4 ή νεότερο,
– iPad 2 ή νεότερο,
– iPad mini και
– iPod Touch (5ης γενιάς


Για δωρεάν δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.ace-hellas.gr/contact/contact_golden.asp?by_mail=13&lang=el&check_send=0
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ένα από τα τρία καταστήματα Golden-i ή ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.golden-i.gr