Τους δημοφιλείς ήρωες της Disney, Μίκυ και Μίνι, φέρνουν στο Golden Hall για περιορισμένες εμφανίσεις, από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου, o OTE TV και το Disney Channel, σε ένα πραγματικό 10ήμερο γιορτής.


OTE_TV_logo_CMYKΣε ένα 10ήμερο γιορτής, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους αγαπημένους τους Μίκυ και Μίνι του Disney Junior και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Επίσης, θα μπορούν να ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της Πριγκίπισσας Σοφίας και του Πειρατή Τζέικ, να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν, αλλά και να ψυχαγωγηθούν με τα καλύτερα παραμύθια της Disney.


Ειδικά για τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες των παιδιών, ο OTE TV οργανώνει διαδραστικές ενέργειες, εμπνευσμένες από τους χαρακτήρες του Disney Junior. Οι δραστηριότητες ξεκινούν καθημερινά στις 11.30 το πρωί και ολοκληρώνονται το απόγευμα στις 20.30, ενώ η συμμετοχή σε αυτές είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες του Golden Hall.


O OTE TV μεταδίδει το Disney Channel, από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα κανάλια για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών, καθώς και το κανάλι Disney XD, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 15, προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία από το κορυφαίο στούντιο της Walt Disney.


Οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην ελληνική αγορά, με 70 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 17 μεταδίδονται σε υψηλή ευκρίνεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.