Η Westnet Distribution ανακοίνωσε, σε κοινή συνέντευξη Tύπου με την εταιρεία Lenovo, την αποκλειστική συνεργασία των δυο εταιρειών για τη διάθεση των καινοτόμων android tablet της Lenovo στην ελληνική αγορά.


Lenovo_Westnet_panelΣτην εκδήλωση στελέχη της Lenovo παρουσίασαν τη μοναδική σειρά των tablet που προσφέρει η εταιρεία, η οποία καλύπτει ευρύτατο φάσμα αναγκών. Με βασικά χαρακτηριστικά την καινοτομία, τον κομψό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στην παγκόσμια αγορά, αναβαθμίζοντας την έννοια του “touch”. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα νέα IdeaTab A1000, IdeaTab A3000 και IdeaTab S6000 που διατίθενται σε πολύ ελκυστικές τιμές λιανικής που ξεκινούν από 129€, 229€ και 369€, αντίστοιχα.


Με την πιο ελκυστική τιμή της αγοράς που ξεκινά από τα 129€, με οθόνη 7 ιντσών HD, βάρος μόλις 350 γρ και διάρκεια μπαταρίας μεγαλύτερη από 8 ώρες, το IdeaTab A1000 προσφέρει μοναδική σχέση ποιότητας – τιμής. Για όσους αγαπούν το παιχνίδι, το IdeaTab A3000, διαθέσιμο και σε 3G εκδοχή με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα που επιταχύνει την απόδοσή του, αποτελεί μονόδρομο. Τέλος, για αυτούς που αναζητούν κάτι πιο «δυνατό» η Lenovo προσφέρει το IdeaTab S6000 με οθόνη HD IPS 10,1” και δυνατότητα πολλαπλής αφής, δημιουργώντας έτσι έναν πρακτικό φορητό σύντροφο.


Ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet δήλωσε: «Σήμερα, είμαστε εδώ για να εγκαινιάσουμε την αποκλειστική διανομή των tablets της Lenovo από τη Westnet. Είναι μία συνεργασία που μας τιμά ιδιαίτερα, καθώς επισφραγίζει την αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση ανάμεσα στις δύο εταιρίες. Η Lenovo είναι ένας πολύ δυνατός παίχτης που κατακτά τις αγορές στις οποίες στοχεύει, έχοντας μία γκάμα καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για επαγγελματική και καταναλωτική χρήση. Η Westnet με μία πολύ δυνατή ομάδα και γνώση της αγοράς θα στηρίξει τη Lenovo στη διεύρυνση των μεριδίων της στην ελληνική αγορά μέσα από σωστή διανομή και προώθηση».


Ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης, Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο προσέθεσε: «Η Lenovo έχει κατακτήσει την πρώτη θέση μεριδίων παγκοσμίως στον τομέα των PC. Σε ότι αφορά την ελληνική αγορά, το 2012 διαθέσαμε 45.000 συστήματα ηλεκτρονικών Υπολογιστών κατακτώντας μερίδιο 10%, ενώ στην κατηγορία των tablets, η εταιρεία έχει ήδη κερδίσει μερίδιο αγοράς 8,6% σε διάστημα μικρότερο του ενός εξαμήνου. Θεωρούμε ότι η συνεργασία μας με τη Westnet έχει συμβάλλει σημαντικά σε αυτή την επιτυχία, ενώ παράλληλα προσδοκούμε σε μια εξίσου δυναμική συνέχεια».


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και τα Lenovo Miix, Lenovo Yoga 11s και Flex από την κατηγορία convertibles της Lenovo. Πρόκειται για εξαιρετικά λεπτές και ελαφριές συσκευές που επιτρέπουν στο χρήστη να απολαύσει τα πλεονεκτήματα tablet και laptop σε μια συσκευή. Να σημειωθεί ότι η Lenovo είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε την έννοια των convertibles στην ελληνική αγορά.


Μέσα από την αποκλειστική διάθεση των Lenovo tablets από τη Westnet οι έλληνες οπαδοί της τεχνολογίας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όποιο tablet Lenovo ταιριάζει στο δικό τους προφίλ και ανάγκες, σε όλες τις αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας και σε επιλεγμένα καταστήματα.


Το πάνελ της εκδήλωσης αποτελούμενο από τους (αριστερά προς τα δεξιά): Νίκος Πρίντεζης, Consumer Sales Manager Lenovo Ελλάδας & Κύπρου, Χρήστος Καλογεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος WESTNET, Μιχάλης Οικονομάκης, Γενικός Διευθυντής Lenovo Ελλάδας & Κύπρου, και Γιώργος Δαβιώτης, Εμπορικός Διευθυντής WESTNET.