Τα καταστήματα WIND υποδέχονται το νέο ευέλικτο ZTE Blade V, το οικονομικότερο 4πύρηνο Smartphone της αγοράς, ανανεώνοντας την γκάμα συσκευών που διατίθενται για όσους αναζητούν οικονομία και υψηλή τεχνολογία.


ZTE blade VΟ Alex Deng , Country Manager της ZTE Ελλάς δήλωσε : «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την διάθεση του κινητού τηλεφώνου ZTE Blade V στην Ελλάδα, μέσα από το δίκτυο της WIND. H ZTE μένει πιστή στην δέσμευσή της για διάθεση συσκευών εξαιρετικών τεχνικών χαρακτηριστικών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Το ZTE Blade V είναι μια ισχυρή συσκευή, με πολύ γρήγορο επεξεργαστή, που μπορεί να ικανοποιήσει απαιτητικούς χρήστες smartphones, ενώ ταυτόχρονα παρεμένει προσιτή προς όλους.»


Ο Νίκος Μαλλιάκας, Mobile Data & Content Senior Member of Staff της WIND Ελλάς δήλωσε: «Το ZTE Blade V είναι ένα πολύ δυνατό smartphone σε εξαιρετική τιμή. Στόχος μας είναι πάντοτε η προσφορά υψηλής τεχνολογικής αξίας συσκευών στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, παράλληλα με τα οικονομικά μας προγράμματα, παραμένοντας πιστοί στη στρατηγική μας «Smartphone & Mobile Internet Για Όλους».


Το νέο ZTE Blade V διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND στη μοναδική τιμή των 159€ ή ακόμα πιο οικονομικά στο νέο απόλυτο συμβόλαιο W για απεριόριστη επικοινωνία προς όλους. Ο 4πύρηνος επεξεργαστής του κινητού αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του, καθώς προσφέρει δυνατές επιδόσεις, ενώ η 1GB RAM υπόσχεται ταυτόχρονα άψογη ροή. Η μεγάλη οθόνη 4’’ τεχνολογίας IPS βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, προσφέροντας εξαιρετική πλοήγηση και προβολή περιεχομένου, ενώ η 5MP κάμερα με αυτόματη εστίαση και φλας, καθώς επίσης και 4GB εσωτερική μνήμη για αποθήκευση των προσωπικών φωτογραφιών, μουσικής και videos του χρήστη.


Mobile Internet & Smartphones για όλους, η στρατηγική επιλογή της WIND
Η WIND αξιοποιεί την κυρίαρχη τάση της ολοένα αυξανόμενης χρήσης του mobile internet, δημιουργώντας τις απαραίτητες τεχνολογικές υποδομές και σχεδιάζοντας προϊόντα που καθιστούν τη χρήση του Mobile Internet προσιτή σε κάθε καταναλωτή.


Παράλληλα, η WIND επενδύει δυναμικά στα νέα κανάλια επικοινωνίας όπως τα social media, το online περιβάλλον και τα mobile applications. Ειδικότερα όσον αφορά τα mob apps η WIND προχώρησε πρόσφατα στη δημιουργία των My F2G και My Q Mobile Apps, για εύκολη και γρήγορη διαχείριση λογαριασμού. Μόνο το τελευταίο τρίμηνο πραγματοποιήθηκαν 40.000 downloads για τα apps αυτά, ενώ πάνω από 80% των χρηστών χρησιμοποιούν τις εφαρμογές κάθε μήνα.


Οι συνεχιζόμενες επενδύσεις της WIND για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό με την εμπορική πολιτική της εταιρείας, έχουν ως αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση της χρήσης δεδομένων από τους συνδρομητές της: τον Αύγουστο του 2013 η μέση χρήση υπηρεσιών Mobile Internet ανά πελάτη με Smartphone διπλασιάστηκε σε σχέση με τον Αύγουστο του 2012, ξεπερνώντας τα 380 ΜΒ. Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα σημειώθηκε 26% αύξηση πελατών WIND με Smartphone.


Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά ZTE BLADE V
– Επεξεργαστής 4πύρηνος επεξεργαστής 1.2GHz
– Κάμερα 5MP με autofocus & flash
– Οθόνη 4’ τεχνολογίας IPS με απόλυτη ευκρίνεια και πιστότητα χρωμάτων
– Χωρητικότητα 4GB εσωτερική μνήμη