Η Crystal Audio παρουσίασε την διπύρηνη ταμπλέτα TAB-72 με οθόνη υψηλής τεχνολογίας ΙPS, η οποία προσφέρει στον χρήστη υψηλή απόδοση χρωμάτων και ανάλυση οθόνης, σε συνδυασμό με πρωτοποριακή εμφάνιση και χαμηλό βάρος.


Crystal_Audio_TAB72Η ταμπλέτα TAB-72 της Crystal Audio διαθέτει οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz. Η ανάλυση της οθόνης είναι 1024 x 600 pixels με ταχύτατη απόκριση, ευρύτερες γωνίες θέασης και απόλυτη χρωματική απόδοση. Η οθόνη είναι τεχνολογίας IPS που επιτρέπει να δείτε τα πάντα “από παντού” με απολύτως ρεαλιστικά χρώματα ενώ διαθέτει και διπλή επικάλυψη Glass+Glass.


Η συσκευή διαθέτει αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 8 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω υποδοχής καρτών μνήμης micro-SD, εμπρόσθια κάμερα για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και μπαταρία χωρητικότητας 3.000 mAh. Διαθέτει ακόμη υποδοχή USB, έξοδο HDMI για απευθείας σύνδεση και αναπαραγωγή περιεχομένου σε τηλεόραση, υποστήριξη δικτύων WiFi και μια σειρά προεγκατεστημένων εφαρμογών.