H Retail@Link, μέλος του ομίλου Entersoft και η Aztec Money παρουσιάζουν νέες λύσεις Χρηματοδότησης της εφοδιαστικής αλυσίδας, στο φετινό Hands on Business Finance που θα πραγματοποιηθεί στις 24/9/2013, στο Maroussi Plaza.


RETAIL_LINKΤην Τρίτη 24/9/2013, στην ετήσια συνάντηση των Οικονομικών Διευθυντών της Boussias Conferences στο Maroussi Plaza, η Retail@Link συμμετέχει ως Μεγάλος Χορηγός στο πρόγραμμα ομιλιών του Συνεδρίου Hands on Business Finance, μαζί με την Aztec Money. Θέμα της παρουσίασης των δύο εταιρειών, είναι η πρόσφατη στρατηγική συνεργασία τους με όραμα την παροχή νέων, ευέλικτων λύσεων, που απαντούν στην πιο βασική και κρίσιμη ανάγκη των Οικονομικών Διευθυντών στον κλάδο του εμπορίου: την άμεση εξασφάλιση ρευστότητας.


Το πλαίσιο της συνεργασίας, αφορά στην εκμετάλλευση των αυτοματοποιήσεων που προσφέρει η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με τις λύσεις που παρέχει η Retail@Link, με σκοπό την αποτελεσματική Χρηματοδότηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας μέσω των λύσεων που προσφέρει η Aztec Money.


Η Retail@Link, μέλος του ομίλου Entersoft, στηρίζει από το 2003 τις συνεργατικές πρακτικές και τις νέες τεχνολογικές λύσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Μαζί με την Aztec Money, προτείνουν πρακτικές λύσεις για την απελευθέρωση «παγιδευμένου» κεφαλαίου και την ενίσχυση της ρευστότητας, συστατικά απαραίτητα για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ελληνικού εμπορίου.