Τα καταστήματα iStorm υποδέχονται το φετινό φθινόπωρο με εξαιρετικές προτάσεις αγοράς προσφέροντας δώρο το Microsoft Office for Mac, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Μac, σταθερού η φορητού.


11MBA_34L_13MBA_34R_Pages_Sailing_WW_PRINTΠαράλληλα, και έως τις 12 Οκτωβρίου, φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικοί, μπορούν επιδεικνύοντας βεβαίωση της ιδιότητάς τους να αξιοποιήσουν την ειδική εκπαιδευτική προσφορά και να αποκτήσουν Mac με έκπτωση 12% και iPad με έκπτωση 10%.


Κατασκευασμένος για να αντέχει και εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ένας Mac είναι εκπληκτικός αμέσως μόλις βγει από το κουτί του, προσφέροντας μια ανώτερη εμπειρία υπολογιστή. Βασισμένος στο πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα του κόσμου, ο Mac συνοδεύεται από εξαιρετικό λογισμικό για τη διαχείριση της μουσικής, video, φωτογραφιών και τραγουδιών, υποστηρίζει πλήρως το Microsoft Office και, προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές. Παράλληλα, ο Μac προστατεύεται από κακόβουλο λογισμικό που άθελά του κανείς μπορεί να κατεβάσει, είναι συμβατός με όλες τις συσκευές, ενώ οι φορητοί MacBook διαθέτουν μπαταρία με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής για να συντροφεύουν όλη μέρα τον κάτοχό τους.


Τα καταστήματα iStorm, ως Apple Premium Resellers, είναι ο ιδανικός προορισμός για όλους όσοι θέλουν να ανακαλύψουν τη μαγεία ενός Mac. Τα προϊόντα που βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία ώστε να μπορεί ο καθένας να τα δει στην πράξη, η μεγάλη ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, τα Δωρεάν σεμινάρια, για όποιον θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, και κυρίως τα στελέχη των καταστημάτων, που με φιλική διάθεση, γνώση και προθυμία δίνουν τις καλύτερες λύσεις και ιδέες σε όλους, δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον, ανάγοντας κάθε επίσκεψη σε μία ξεχωριστή και χρήσιμη εμπειρία.


Τα καταστήματα iStorm, στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West, δίπλα στην ΙΚΕΑ στην Λεωφόρο Κηφισού (με δωρεάν parking) λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο 9 με 9 καθημερινά και 9 με 6 και 9 με 8 το κατάστημα στο Κολωνάκι και στο River West αντίστοιχα το Σάββατο, ενώ αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν κάθε στιγμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.iStorm.gr.