Η Pioneer αποκαλύπτει το ολοκληρωμένο σύστημα XDJ-R1, μια φορητή μονάδα για DJ, συμβατή με το rekordbox, η οποία προσφέρει ασύρματο έλεγχο από iPhone, iPad και iPod touch, μαζί με πληθώρα άλλων λειτουργιών.


INTERSYS_logoΠιο αναλυτικά, η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, παρουσιάζει το ολοκληρωμένο σύστημα Pioneer XDJ-R1 που αποτελεί τον πληρέστερο συνδυασμό που μπορεί να ονειρευτεί ένας DJ: συνδυάζει CD/USB deck, έλεγχο λογισμικού DJ, έναν κορυφαίο μίκτη, προηγμένες λειτουργίες για δυναμικές παραστάσεις και – για πρώτη φορά στον χώρο – πανεύκολο τηλεχειρισμό μέσω iPad, iPhone και iPod touch.


Μίξη από πολλές πηγές, όπως από το rekordbox μέσω USB, από CD και από το VirtualDJ LE
Το τέλειο πακέτο για DJ που απαιτούν ευελιξία χωρίς πολυπλοκότητα, το XDJ-R1 είναι ένα αυτοδύναμο σύστημα που επιτρέπει άμεση εναλλαγή μεταξύ πολλών πηγών: διπλά CD, USB και MIDI. Οι DJ μπορούν να αναλύουν κομμάτια στο παρεχόμενο λογισμικό για DJ rekordbox™ και να τα φορτώνουν μέσω συσκευών αποθήκευσης USB ώστε να εκμεταλλεύονται την πληθώρα των συναρπαστικών χαρακτηριστικών του συστήματος, όπως οι λειτουργίες Beat Sync και Quantized Beat FX. Εναλλακτικά, μπορούν να επιλέξουν τη χρήση διασύνδεσης MIDI για τον έλεγχο οποιουδήποτε λογισμικού DJ στον φορητό υπολογιστή τους (μέσω ενσύρματης σύνδεσης), όπως του παρεχόμενου VirtualDJ LE, το οποίο υποστηρίζει τέσσερα κανάλια και μίξη βίντεο.


Οι μηχανισμοί αφής του XDJ-R1 παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες κατά τις ζωντανές παραστάσεις: περιλαμβάνουν δύο Jog ευαίσθητα στην αφή για scratch ακριβείας, έναν μίκτη δύο καναλιών και ειδικά πλήκτρα για loop, σημεία άμεσης έναρξης (hot cue), δείγματα (samples) και εφέ χρωματισμού ήχου με ποιότητα στούντιο.


Μίξεις και έλεγχος των εφέ από απόσταση με την εφαρμογή remotebox για iPhone/iPad
Το XDJ-R1 θέτει νέα όρια στον τομέα της ευελιξίας, προσφέροντας ασύρματο έλεγχο από iPad, iPhone ή iPod touch μέσω της δωρεάν εφαρμογής remotebox της Pioneer. Οι DJ μπορούν να συνδέονται στο ασύρματο τοπικό δίκτυο του XDJ-R1 και να χρησιμοποιούν την οθόνη αφής της συσκευής τους για να αναζητούν μουσικό υλικό και να μιξάρουν και να συνδυάζουν κομμάτια χωρίς καν να μπουν στο booth. Επιπλέον, το remotebox περιλαμβάνει την πρωτοποριακή – και μοναδική στα συστήματα Pioneer – επιφάνεια XY: έναν δισδιάστατο μηχανισμό για την ενεργοποίηση και τον χειρισμό των Εφέ Beat και Χρωματισμού Ήχου.


Ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ για εύκολη εγκατάσταση και μεταφορά
Το ολοκληρωμένο σύστημα XDJ-R1 συγκεντρ