Από 2/2 η ιστοσελίδα του καναλιού MTV αποκτά περισσότερο ελληνικό περιεχόμενο και μεταφέρεται από το mtv.gr στη νέα διεύθυνση www.mtvgreece.gr.

myMTVΑπό την Δευτέρα 02/02/2009, η ιστοσελίδα του καναλιού αποκτά νέο και περισσότερο ελληνικό περιεχόμενο και το www.mtv.gr αντικαθιστάται πλέον από τη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα του ελληνικού MTV: www.mtvgreece.gr. Οι επισκέπτες του www.mtvgreece.gr θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα του καναλιού, στα μουσικά charts του MTV αλλά και στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του MTV Hit List Hellas, στους πιο διασκεδαστικούς διαγωνισμούς και στα πιο πρόσφατα νέα από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της showbiz. Στο πλαίσιο της ανανέωσης της ιστοσελίδας του ελληνικού MTV, εντάσσονται τρεις νέες ενότητες:
• «My MTV»
Διαδραστική ενότητα της ιστοσελίδας, που αποτελεί την ηλεκτρονική έκδοση-μεταφορά της τηλεοπτικής εκπομπής «my MTV» και επιτρέπει στους επισκέπτες της να ανεβάζουν video & φωτογραφίες και να απαντούν σε ερωτήσεις των VJs του MTV.
• e-radio mtvgreece.gr
Non-stop music streaming από την ιστοσελίδα του ελληνικού MTV με επιλεγμένα μουσικά κομμάτια, αντίστοιχα με το playlist του καναλιού.
• Blog των MTV VJs.
Επίσημα blog των MTV VJs, ένας νέος διαδραστικός χώρος στον οποίο ανεβάζουν τα νέα τους και επικοινωνούν με τους θαυμαστές τους.

To πρόγραμμα του ελληνικού MTV αποτελεί ένα μουσικό, ψυχαγωγικό και lifestyle παράθυρο στον κόσμο. Η νέα καθημερινή παραγωγή του MTV «my MTV» και η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα www.mtvgreece.gr έχουν ως στόχο να αναδείξουν τον παλμό της ελληνικής νεολαίας, με το πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο.