Η πλατφόρμα Netvolution της Atcom, θυγατρικής του ομίλου Dionic, πιστοποιείται από τη Microsoft στα πλαίσια του προγράμματος «Platform Test for ISV Solutions».

AtcomH Atcom Internet and Multimedia A.E., θυγατρική εταιρεία του ομίλου Dionic, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία πιστοποίησής της ως συνεργάτης της Microsoft, πιστοποιούμενη πλέον ως Microsoft Gold Certified Partner. Σημαντικό παράγοντα στη διαδικασία πιστοποίησης της Atcom αποτέλεσε και η πιστοποίηση του προϊόντος της Netvolution WCM (Web Content Management). Το Netvolution δοκιμάστηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Platform Test for ISV Solutions» όπου και βρέθηκε να πληροί όλα τα κριτήρια τα οποία το καθιστούν πλέον πιστοποιημένο από τη Microsoft (Microsoft Certified).

Οι πιστοποιήσεις αυτές, έρχονται να ενισχύσουν αλλά και να επιβεβαιώσουν το υψηλό επίπεδο της τεχνογνωσίας της εταιρείας και την τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων που έχει αναπτύξει.

Το Netvolution, πλατφόρμα ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών και ολοκληρωμένης διαχείρισης πολυγλωσσικού και πολυμεσικού (multimedia) περιεχομένου, αποτελεί μια καινοτόμο λύση που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών διαχείρισης περιεχομένου. Το προϊόν, στηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται την πληροφορία τους μέσω διαδικτύου, εύκολα και αποδοτικά, επιτρέποντας τους έτσι να αναδεικνύουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα.

Χάρη στην αρθρωτή του αρχιτεκτονική, το NetvolutionΤΜ μπορεί να εστιάσει στις τρέχουσες ανάγκες μιας επιχείρησης, αλλά και να επεκταθεί γρήγορα και εύκολα, προκειμένου να καλύψει πρόσθετες μελλοντικές ανάγκες. Το προϊόν διαθέτει μοναδικά εργαλεία διαχείρισης περιεχομένου, ενώ παράλληλα η λειτουργικότητα του είναι εύκολα αναβαθμίσιμη με την προσθήκη Netvolution Add-Ons – καλύπτοντας έτσι τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Η ATCOM Internet & Multimedia, κατέχει σήμερα εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά του Internet Business με πάνω από 900 επιτυχώς ολοκληρωμένα έργα και πλούσιο πελατολόγιο, που περιλαμβάνει μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, Internet Service Providers, παρόχους κινητής τηλεφωνίας και ελληνικές επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα.

Αποδεικνύοντας στην πράξη την αναπτυξιακή της δυναμική και την πρωτοπορία της στον χώρο του Internet Business, η Atcom Internet and Multimedia A.E., προχώρησε, τον χρόνο που πέρασε, στην ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας Atcom Internet and Multimedia Ltd, με έδρα το Λονδίνο. Σκοπός της νέας εταιρείας είναι η εμπορική προώθηση στη διεθνή αγορά του Netvolution.