Η πρώτη στον κόσμο τηλεόραση Ultra HD με είσοδο 4Κ 50/60p σχεδιασμένη με βάση τις προδιαγραφές HDMI 2.0 και DisplayPort 1.2a προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πληθώρα άλλων καινοτομιών Smart VIERA.


Panasonic_TX_L65WT600E_with_4K_visualΗ Panasonic ανακοινώνει την Smart VIERA TX-L65WT600, την πρώτη στον κόσμο τηλεόραση Ultra HD με είσοδο 4Κ 50/60 Ηz σχεδιασμένη με βάση τις προδιαγραφές HDMI 2.0 και DisplayPort™ 1.2a. Προσφέροντας αναπαραγωγή 4K έως 60 καρέ το δευτερόλεπτο, η WT600 αποτελεί την απόλυτη επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν πρόσβαση στο επόμενο επίπεδο της οικιακής ψυχαγωγίας, καθώς και για τους επαγγελματίες (όπως εκείνους που δουλεύουν σε μικρά τηλεοπτικά στούντιο) για τους οποίους η ποιότητα εικόνας είναι επιτακτική ανάγκη.


Διαθέτοντας πιστοποίηση THX 4K, η WT600 των 65 ιντσών ταιριάζει τέλεια στους ενθουσιώδεις του οικιακού κινηματογράφου. Διαθέτοντας τεχνολογία υψηλής ταχύτητας σάρωσης 2000 Hz Back Light Scanning (BLS), το panel μας αποδίδει απίστευτη οξύτητα στη γρήγορη κίνηση, ακόμα και στις σκηνές με την πιο έντονη δράση. Η τηλεόραση διαθέτει επίσης μινιμαλιστική σχεδίαση μετάλλου και γυαλιού (Glass & Metal), με ένα λεπτό πλαίσιο που βοηθάει ώστε η προσοχή να επικεντρώνεται στην εικόνα 4K που κόβει την ανάσα.


Περιεχόμενο 4Κ στις άκρες των δακτύλων σας
Η WT600 προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου 4Κ, που θα αναδείξει τις δυνατότητες των καινοτομιών που διαθέτει η οθόνη της. Με αυτή, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν δραματικά την εμπειρία τους στην εικόνα 4Κ, όχι μόνο με βίντεο, αλλά και με παιχνίδια που συγκλονίζουν, περιεχόμενο internet, και τις φωτογραφίες τους, όλα στην ίδια ασυναγώνιστη ποιότητα 4K.


Η τελευταίας γενιάς είσοδος 4K 50/60p σχεδιασμένη με βάση τις προδιαγραφές HDMI 2.0 και DisplayPort™ 1.2a, εξασφαλίζει την τηλεόραση για το μέλλον και βεβαιώνει ότι θα συνεργάζεται με τα μελλοντικά συμβατά με 4K players, εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και νέας γενιάς παιχνιδοκονσόλες.


Οι λάτρεις των παιχνιδιών σε PC μπορούν εύκολα να συνδέσουν το PC τους στην WT600 μέσω της σύνδεσης DisplayPort που υποστηρίζει 60p, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να απολαύσουν τα τελευταία παιχνίδια blockbuster με απίστευτη λεπτομέρεια και εξαιρετική καθαρότητα στη γρήγορη κίνηση.


Ο ενσωματωμένος στην WT600 web browser με HTML5, μπορεί να προβάλει οποιαδήποτε σελίδα στο internet με τέλεια ποιότητα 4K. Για παράδειγμα, οι σελίδες με χάρτες αποδίδονται με ποιότητα που υπήρχε μέχρι σήμερα, καθώς η ποσότητα πληροφοριών ενός χάρτη απεικονίζεται με τετραπλάσια ευκρίνεια από εκείνη μιας οθόνης τηλεόρασης Full HD.


Άλλη μια πρωτιά στην κατηγορία της, αποτελεί ο ενσωματωμένος αποκωδικοποιητής 4Κ Η.264 (MPEG4) της WT600, ο οποίος όχι μόνο επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων 4K από USB ή κάρτα SD, αλλά – ακόμα πιο σημαντικό – επιτρέπει την αναπαραγωγή 4K περιεχομένου κατευθείαν από το internet. Oι φίλοι της φωτογραφίας θα απολαύσουν τις φωτογραφίες τους από την κάρτα SD τους, μέσα από τον 4K Photo Viewer SD, ή θα χρησιμοποιήσουν το 4K Swipe & Share για να μεταφέρουν ασύρματα τις φωτογραφίες τους από το κινητό τους ή το tablet τους σε ανάλυση Ultra HD.


Aνώτερη ποιότητα εικόνας 4K
Για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία ποιότητας 4K στον οικιακό κινηματογράφο, η οθόνη της WT600, με το πιστοποιητικό THX 4K, επιδεικνύει την δυνατότητά της να αναπαράγει τα χρώματα, την τονικότητα και την ανάλυση που οι δημιουργοί του Hollywood είχαν στο μυαλό τους όταν έφτιαχναν τις ταινίες τους.


Με το 4K Intelligent Frame Creation, η WT600 πετυχαίνει απόδοση ομαλής κίνησης σε panning με έως 100 καρέ το δευτερόλεπτο, ακόμα και με πηγές σήματος Ultra HD, γεγονός που την διαφοροποιεί από πολλά ανταγωνιστικά μοντέλα, που δεν διαθέτουν μετατροπή σε ισοδύναμο ρυθμό ανανέωσης. Η 4K Ultra HD τηλεόραση της Panasonic αναλύει επίσης πολύπλοκες σκηνές δράσης – με κίνηση από διαφορετικές κατευθύνσεις – και βελτιστοποιεί κάθε στοιχείο της εικόνας ξεχωριστά. Η τεχνολογία αντίθεσης Infinite Contrast πετυχαίνει πρακτικά άπειρο λόγο αντίθεσης, που υπογραμμίζει την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας της WT600.


Το κύκλωμα Local Dimming Pro και το μοναδικό Gamma Area Control έχουν σαν αποτέλεσμα ακόμα περισσότερες πληροφορίες στις σκοτεινές ή φωτεινές περιοχές της εικόνας συνολικά. Παράλληλα, ο νέος επεξεργαστής εικόνας 4K Hexa-Processing Engine μεγιστοποιεί την ποιότητα εικόνας για περιεχόμενο που δημιουργήθηκε με ανάλυση χαμηλότερη του 4K. Η τεχνολογία επεξεργασίας αυτού του επεξεργαστή παράγει εικόνα υψηλότερης ευκρίνειας παρεμβάλλοντας μέρη της εικόνας που λείπουν (interpolation) και αναδημιουργώντας την πληροφορία της εικόνας που λείπει, αναβαθμίζοντας, έτσι, την ποιότητα εικόνας σε επίπεδο που πλησιάζει εκείνο των πηγών 4Κ.


Η WT600 διαθέτει επίσης πιστοποίηση isf και έχει δυνατότητα calibration, εξασφαλίζοντας έτσι την τέλεια ουδετερότητα χρώματος. Η εφαρμογή “Panasonic TV Remote 2” προσφέρει επίσης το Smart Calibration, μια πολύ αποτελεσματική λειτουργία που επιτρέπει στον θεατή να ρυθμίσει με λεπτομέρεια τις καμπύλες gamma, white point, και χρωματικού κορεσμού στην τηλεόρασή του μέσω του Android ή iOS smartphone ή tablet του.


Εύκολη λειτουργία
Χάρη στο εύκολο και κατανοητό μενού της, η WT600 είναι σχεδιασμένη για να εξασφαλίσει ότι η Smart TV εμπειρία σας θα είναι όσο πιο εύκολη γίνεται. Η λειτουργία my Home Screen, με τις προσωπικές ρυθμίσεις για κάθε χρήστη, προσφέρουν σε κάθε μέλος της οικογένειας εύκολη πρόσβαση στα «αγαπημένα» του, μέσα από τη δική του, προσαρμοσμένη στα γούστα του Αρχική Οθόνη.


Μετά την επιτυχία του my Home Screen των τηλεοράσεων Smart VIERA, η Panasonic επεκτείνει τώρα τη λειτουργία, δημιουργώντας νέες έτοιμες Αρχικές Οθόνες. Οι έτοιμες Αρχικές Οθόνες προσφέρουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο από τους παρόχους της προτίμησής τους, όπως Eurosport, Maxdome, CANAL+ Group και YouTube. Από τον Οκτώβριο του 2013, οι κάτοχοι τηλεοράσεων Smart VIERA της Panasonic θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές, από όπου κι αν βρίσκονται, μέσα από το νέο παράθυρο με τη «Συλλογή Αρχικών Οθονών».


Oι επιλογές ελέγχου και εντολών της WT600 εμπλουτίζονται με την καινοτόμο λειτουργία Φωνητικών Εντολών, που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την τηλεόρασή τους, απλά μιλώντας στο μικρόφωνο του τηλεχειριστηρίου αφής (Touch Pad controller), ή στο μικρόφωνο ενός smartphone ή tablet με εγκατεστημένη την εφαρμογή Panasonic TV Remote 2. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε περιεχόμενο internet ή να αναζητήσουν το αγαπημένο τους τραγούδι στο οικιακό τους δίκτυο. Επιπλέον, το Swipe & Share με τη δυνατότητα μοιράσματος φωτογραφιών που διαθέτει, προσφέρει στον χρήστη την ευκολία να στείλει φωτογραφίες στη μεγάλη οθόνη της WT600 του, σε ανάλυση 4K, με μια απλή κίνηση του δακτύλου του.


Εξελιγμένη δικτύωση και συνδεσιμότητα
Ο Διπλός Δέκτης HD (Τwin HD Tuner) της WT600 προσφέρουν πολύ πιο βολική και ευέλικτη τηλεθέαση, που θα δώσει χαρά σε κάθε μέλος της οικογένειας. Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ένα κανάλι ενώ γράφουν κάποιο άλλο, ή να βλέπουν ένα κανάλι ενώ την ίδια στιγμή ένα άλλο μέλος της οικογένειας παρακολουθεί ένα άλλο κανάλι που εκπέμπεται από την τηλεόραση στο tablet του – και όλα αυτά χωρίς κανένα πρόσθετο εξοπλισμό ή εξωτερικούς δέκτες. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν, για παράδειγμα, κάποιος θέλει να δει μία ταινία και οι άλλοι δεν θέλουν να χάσουν τον ζωντανό ποδοσφαιρικό αγώνα.


Όπως όλες οι τηλεοράσεις Smart VIERA, η WT600 διαθέτει ενσωματωμένο WiFi. Oι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να έχουν πρόσβαση στα πολυμέσα τους στο οικιακό τους δίκτυο, μέσω DLNA streaming, καθώς και στις εφαρμογές μέσα από την πλατφόρμα της Smart VIERA, με το συνεχώς αυξανόμενο πλήθος εφαρμογών Smart TV, που περιλαμβάνουν τις δημοφιλείς εφαρμογές Κοινωνικής Δικτύωσης (social networking TV) όπως το Facebook, το Twitter και το Skype. Η WT600 διαθέτει επίσης ενσωματωμένη κάμερα που αναδύεται αυτόματα, και έτσι μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις πολύ εύκολα, με το πάτημα ενός πλήκτρου.


Ο ενσωματωμένο web browser της WT600 υποστηρίζει και περιεχόμενο Flash. Η ποιότητα των βίντεο και των γραφικών χαμηλής ανάλυσης μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά με την τεχνολογία Web Content Optimiser Pro. Για εύκολη πληκτρολόγηση κειμένου ή διευθύνσεων στο internet, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν ένα πληκτρολόγιο στην WT600, μέσω της θύρας USB ή ασύρματα μέσω Bluetooth.


Φιλική προς το περιβάλλον
Όλες οι τηλεοράσεις VIERA του 2013 διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους στη μείωση της κατανάλωσης, διαθέτοντας Ενεργειακή Κλάση A ή και καλύτερη, και ακόμα και η πιο εξελιγμένη τεχνικά τηλεόραση 4K Ultra HD, η WT600, πέτυχε κατανάλωση που την τοποθετεί επίσης στην Ενεργειακή Κλάση Α.


Μία τηλεόραση Smart VIERA και οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτή, καταναλώνουν ενέργεια μόνο όταν είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα, η φωτεινότητα της τηλεόρασης ρυθμίζεται αυτόματα, χρησιμοποιώντας τον κρυφό ενσωματωμένο αισθητήρα περιβάλλοντος φωτισμού και σβήνει τις συσκευές που παραμένουν σε αδράνεια, χάρη στις εντολές ελέγχου του HDMI.