Η Systemgraph συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στην υποστήριξη και στην εξυπηρέτηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Apple. Βρίσκεται λοιπόν σε μια διαδικασία απολογισμού και σε μια προσπάθεια ανανέωσης.


iMAC_27Όλα αυτά τα χρόνια τα πολυτιμότερα στοιχεία της πορεία της εταιρείας είναι χωρίς αμφιβολία το έμψυχο δυναμικό μας οι πελάτες της. Η Systemgraph είναι εφοδιασμένη με την πολύτιμη εμπειρία των ανθρώπων με τους οποίους ξεκίνησε τη δραστηριότητά της, αλλά και με το πάθος και το δυναμισμό των νεότερων στελεχών της στην υποστήριξη και στην εξυπηρέτηση όσων την εμπιστεύονται.


Η Αpple κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια να αλλάξει οριστικά το χάρτη της τεχνολογίας και την καθημερινότητά μας. Ως μέλη της οικογένειας της Apple και βιώνοντας από την πρώτη γραμμή τις ραγδαίες αυτές αλλαγές, η Systemgraph αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της σε «iSystem». Ο νέος διακριτικός τίτλος «iSystem» θα εμπνεύσει σε νέες κατακτήσεις, χωρίς την ίδια στιγμή να απαρνείται το παρελθόν. Πρόσφατη κορυφαία διάκριση ξεχωρίζει η αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών από την Apple με τον τίτλο Premium Service Provider.


Για να σηματοδοτήσει την αλλαγή και για να το γιρτάσει, η εταιρεία προσφέρει με κάθε αγορά Mac (φορητό ή επιτραπέζιο), δώρο μία εξαιρετικής ποιότητας backpack τσάντα της Thule. Η προσφορά αυτή ισχύει από την Πέμπτη 12.09.2013 έως και το Σάββατο 28.09.2013.


Τέλος, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τον καινούργιο ιστότοπο της εταιρείας στη διεύθυνση http://i-system.gr.