Στις 14 Σεπτεμβρίου η καλύτερη φυσική πίστα για freerunning στον κόσμο φιλοξενεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την παγκόσμια ελίτ των κορυφαίων freerunners, για ένα μοναδικό θέαμα.


caverΤα καλντερίμια, οι καμπυλωτές ασβεστωμένες στέγες και τα στενά μονοπάτια της Καλντέρας, μεταμορφώνονται σε φυσικά εμπόδια που θα κληθούν να ξεπεράσουν οι 18 αθλητές με υπερπηδήσεις, τολμηρά άλματα, tricks κι αναρριχήσεις.


Φέτος, κοντά στους αθλητές του Red Bull Art of Motion θα είναι και το CU, ενθαρρύνοντάς τους να δώσουν τον πιο… Restart εαυτό τους. Για πρώτη φορά, θεσπίζεται και το ειδικό βραβείο “Best Trick by CU award”, το οποίο θα δοθεί στον αθλητή που θα πραγματοποιήσει το καλύτερο free running trick.


Tο CU δίνει την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν το Red Bull Art of Motion. Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα για να παρακολουθήσει από κοντά τον μοναδικό αυτό αγώνα στη Σαντορίνη. Αφήνοντας ένα σχόλιο με έναν τίτλο για τη φωτογραφία του freerunner στη σελίδα του CU στο Facebook http://goo.gl/jyrOZq, μπορούν όλοι να πάρουν μέρος στην κλήρωση για την πιο φευγάτη πρόσκληση. Όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στη Σαντορίνη μπορούν να απολαύσουν αυτό το υπερθέαμα ζωντανά με livestreaming στο κατάστημα Vodafone @ The Μall Athens, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 4-6 μ.μ., και να νιώσουν σαν να βρίσκονται εκεί! Δείτε πώς: http://goo.gl/gCbaj5


Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου οι συνδρομητές του CU μπορούν να απολαύσουν ένα CU FREE DAY, και να έχουν δωρεάν internet όλη μέρα, ώστε να μπορούν να μπουν στο www.redbull.tv και να παρακολουθήσουν τις καλύτερες στιγμές και τα πιο συναρπαστικά άλματα των αθλητών του Red Bull Art of Motion από τις οθόνες του κινητού τους.