Στην ελληνική αγορά, η Vodafone θα διαθέσει και τα δύο μοντέλα άμεσα και θα δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις δυνατότητες τους με τη μοναδική εμπειρία mobile internet.


iphone-5sΗ Apple αποκάλυψε χθες τα δύο νέα μοντέλα iPhone 5S και 5C, τα οποία «τρέχουν» με ταχύτητες 4G και αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, την Κίνα, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη.


Επίσης μόνο οι υπάρχοντες συνδρομητές Vodafone θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το νέο iPhone 5C ή 5S με την πρωτοποριακή υπηρεσία της Vodafone “Νέο Smartphone Κάθε Χρόνο”.


Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C, θα μπορούν πολύ σύντομα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την εγγραφή τους στο vodafone.gr. Στα καταστήματα Vodafone, το Νο1 προορισμό για Smartphones, από τέλος Σεπτεμβρίου όλοι θα μπορούν να δώσουν το προσωπικό τους στυλ στο νέο τους iPhone 5C ή 5S, επιλέγοντας μέσα από μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.