Η Apple παρουσίασε επισήμως το πολύχρωμο και προσιτό iPhone 5C καθώς και το πιο εξελιγμένο iPhone 5S το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 64bit και αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων για το ξεκλείδωμα της συσκευής.


iPhone5s_3Color_iOS7_PRINTΤο νέο iPhone 5S έρχεται με επεξεργαστή A7 που προσφέρει διπλάσια ισχύ σε σχέση με το προκάτοχό του και έχει επιδόσεις τύπου desktop υπολογιστή. Η οθόνη παραμένει στις 4 ίντσες ενώ ο επεξεργαστής «εμπλουτίζεται» με το νέο στάδιο επεξεργασίας και ελέγχου κίνησης M7. Η τιμή του iPhone 5S στην Αμερική με 24μηνο συμβόλαιο θα είναι 199$ για την έκδοση με τα 16GB, 299$ για αυτή με τα 32GB και 399$ για το μοντέλο με τα 64GB.


Το iPhone 5S θα ξεκινήσει να πωλείται στην Αμερική και σε κάποιες άλλες χώρες (η Ελλάδα δεν θα είναι ανάμεσα σε αυτές) στις 20 Σεπτεμβρίου.


Το iPhone 5C έχει πλάτη από πολυκαρβονικό πλαστικό, οθόνη 4 ιντσών Retina, επεξεργαστή Apple A6, νέα εφαρμογή για την κάμερα με βίντεο που προσφέρει 3x video, μπροστινή κάμερα FaceTime 1.9 Megapixel και λειτουργικό σύστημα iOS 7.


UPDATE
Σύμφωνα με τη σχετική πληροφόρηση που είχε το wwww.techpress.gr από τη Vodafone, το νέο iPhone θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα, αρκετά σύντομα μετά από το πρώτο κύμα κυκλοφορίας της συσκευής στη διεθνή αγορά.