Από σήμερα, 10 Σεπτέμβριου, η Sapphire καλωσορίζει το Saints Row IV του προγράμματος NEVER SETTLE FOREVER που θα διατίθεται δωρεάν με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων AMD Radeon της σειράς HD 7000.


NSF_SapphireΤο Saints Row IV προέρχεται από ένα πολύ επιτυχημένο franchise της ομάδας ηλεκτρονικών παιγνιδιών νέας γενιάς που ανήκουν στην ανοικτή ομάδα παγκόσμιας δράσης και περιπέτειας , και όπως και οι προκάτοχοί του, έχει βαθμολογηθεί πολύ καλά από τους κριτικούς, συγκεντρώνοντας βαθμολογία Metacritic των 86 στα 100. Με προηγμένα γραφικά DirectX ® 11 και τρομερές δυνατότητες, το Saints Row IV δεν είναι απλά και μόνο ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι, αλλά και η ίδια του η εμφάνιση είναι πολύ δυνατή.


Λίγα λόγια για την ιστορία του συγκεκριμένου παιχνιδιού:
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να σώσει τη γη από τον άρχοντα των εξωγήινων Zinyak χρησιμοποιώντας ένα οπλοστάσιο γεμάτο με ειδικές υπερδυνάμεις και πολύ παράξενα όπλα. Θεωρείται σήμερα το πιο άγριο ​​ανοιχτό παιχνίδι σε όλο τον κόσμο.
Βασισμένο στο επικό franchise που άλλαξε όλους τους κανόνες, οι Άγιοι (Saints) έχουν περάσει από τo crack house στον Λευκό Οίκο (White House) – όμως η Γη έχει καταληφθεί και είναι στο χέρι του κάθε gamer να την απελευθερώσει από τον άρχοντα Zinyak και την εξωγήινη αυτοκρατορία του.
Κάποια από τα highlights του παιχνιδιού:
O American (Fever) Dream υποκρίνετε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, σε μια ιστορία που εξελίσσετε και επεκτείνετε σε διάφορες χώρες, τον χρόνο και τον χώρο.


Super Hero-in-Chief – Για αρχή – κάνει άλματα πάνω από τεράστια κτίρια. Σκοτώνει κόσμο απλά και μόνο με την σκέψη του. Kill people with your mind. Διαπερνά τανκς και άλλα οχήματα του «εχθρού».
Alien Toys of Destruction: Για χάρη της Επιστήμης – Εξερευνήστε μια εντυπωσιακή σειρά από μοναδικά εξωγήινα οχήματα και όπλα …
Custom Weapons, Custom Mayhem – Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με όλα τα νέα παραμετροποιημένα οπλικά συστήματα .
Dynamic Duo Μοναδικά βελτιωμένο «Δίδυμο» των υψηλών προδιαγραφών της σειράς Saints