Η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, προχώρησε σε ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασία της με την 20th Century Fox Television Distribution, κορυφαίου κινηματογραφικού studio.


Nova092013_1Όλες οι μεγάλες παραγωγές της 20th Century Fox, μεταξύ των οποίων «Lincoln», «Η ζωή του Πι», «Hitchcock», «Η Αρπαγή 2» και «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 3: Σκυλίσια ζωή», θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, σε Ελλάδα και Κύπρο, πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι, συνδρομητικό ή ελεύθερης μετάδοσης. Οι ταινίες προβάλλονται σε HD, ενώ επιλεγμένες παραγωγές σε τρισδιάστατη προβολή μέσω Nova 3D.


Πλήθος μεγάλων blockbusters με τη σφραγίδα της 20th Century Fox έχουν παρακολουθήσει οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema, μεταξύ των οποίων την επιτυχημένη παραγωγή κινουμένων σχεδίων «Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων», καθώς επίσης τις ταινίες «Το κορίτσι των ονείρων μου», «Το Τρίο Στούτζες: Η ταινία», «Γείτονες σε περιπολία», «Προμηθέας» και άλλες.


Σημειώνεται ότι η νέα συμφωνία με το κορυφαίο studio του Hollywood, εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση των ταινιών της 20th Century Fox μέσω PC, tablets και smartphones, υποστηρίζοντας τη νέα στρατηγική της Nova για διάθεση κινηματογραφικού περιεχομένου, αποκλειστικά στους συνδρομητές των Novacinema μέσω νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών.


Η κα. Gina Brogi, Executive Vice President, Worldwide Pay Television & SVOD της 20th Century Fox Television Distribution ανέφερε: «Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τη Nova. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να συνεργαζόμαστε παγκοσμίως με τις καλύτερες εταιρείες, διασφαλίζοντας στο κοινό την πρόσβαση στον μακρύ κατάλογο με τις μεγάλες και βραβευμένες ταινίες μας».


«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την 20th Century Fox», δήλωσε η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας Nova. «Οι ταινίες του διεθνούς κύρους Χολυγουντιανού studio θα συνεχίζουν να προβάλλονται πρώτα στα κανάλια Novacinema, διασφαλίζοντας κινηματογραφική υπεροχή και θέαμα υψηλής ποιότητας».


Με τέσσερα κινηματογραφικά κανάλια μεταφέρεται η μαγεία της μεγάλης οθόνης στη Nova: «Πρώτη προβολή» στο Novacinema 1, το κανάλι με τις πρεμιέρες. «Τα καλύτερα» βρίσκονται στο Novacinema 2, το κανάλι που παίζει τις ταινίες που ξεχώρισαν. «Καθαρή αδρεναλίνη» ανεβάζει το Novacinema 3, το κανάλι της δράσης και της περιπέτειας. «Πάθος για ζωή» στο Novacinema 4, το κανάλι της ζωής μας.