Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε δύο φορητά wireless ηχεία, τα TY-SP1EU και TY-SP3EU, σχεδιασμένα για εύκολη χρήση σε διάφορες περιστάσεις, όπως η συνάντηση με φίλους ή μια σημαντική τηλεφωνική συνδιάλεξη.


TY_SP1_beauty_01 smallΥψηλής ποιότητας ήχος και ένταση για φορητούς υπολογιστές, smartphones και tablets
Με τα φορητά ηχεία TY-SP της Toshiba, είναι εύκολο να συνδεθείτε wirelessly σε κάθε συμβατή με Bluetooth® συσκευή, και να κάνετε stream μουσική ή τηλεφωνικές κλήσεις για έντονο, καθαρό ήχο. Οι TY-SP1EU και TY-SP3EU επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην αγαπημένη τους μουσική από tablet τους, ή να ψάξουν στη συλλογή που έχουν στο smartphone τους, και να αναπαράγουν μουσική με καθαρότητα και ένταση. Επιπλέον και τα δύο ηχεία δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης με συσκευές που δεν είναι συμβατές με Bluetooth. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, οι χρήστες μπορούν να πάρουν το πάρτι παντού μαζί τους και να διασφαλίσουν ανώτερη ποιότητα ήχου σε κάθε λειτουργία.


TY-SP1EU – Συνεδριακή χρήση με καθαρό, κρυστάλλινο ήχο
Το TY-SP1EU διαθέτει ισχυρό, ενσωματωμένο μικρόφωνο που το καθιστά ιδανικό για τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και hands-free τηλεφωνήματα.
Ο εισερχόμενος ήχος είναι καθαρός και δυνατός, ενώ αντίστοιχα οι εξερχόμενοι ήχοι βγάζουν κρυστάλλινο αποτέλεσμα. Με το TY-SP1EU, οι χρήστες μπορούν να πάνε οπουδήποτε γύρω από το συνεδριακό τραπέζι και να είναι βέβαιοι ότι οι ιδέες τους ακούγονται ανεξαρτήτως διαρρύθμισης – ο σχεδιασμός τους κάνει εύκολη τη μεταφορά και την τοποθέτηση στο συνέδριο ενώ είστε στην τοποθεσία.
Ενσωματωμένο bass radiator παράγει άριστα επίπεδα μπάσων και εγγυάται σε συνδυασμό με το φορητό design ότι το TY-SP1EU είναι εύκολο να μεταφερθεί παντού από ένα BBQ, camping στην παραλία μέχρι και το σπίτι.


Διαθέσιμο σε ψυχρό λευκό design και με βάρος 100g, το TY-SP1EU προσφέρει έως 8 ώρες διάρκειας μπαταρίας που το καθιστά την ιδανική φορητή συσκευή ήχου.


TY-SP3EU – Δυνατότητα για σούπερ μπάσα
Το TY-SP3EU 2.1 Channel Stereo ηχείο με 5-watt Bass Booster αναβαθμίζει την ποιότητα και αναπαραγωγή του φορητού ήχου, καθιστώντας το ιδανικό για να μοιράζεστε μουσική με μεγαλύτερες ομάδες. Tο stereo aspect εγγυάται αναπαραγωγή δύο καναλιών, για μια πιο ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία, ενώ τα μπάσα και η ισχύ του TY-SP3EU δημιουργούν μουσική, που κάνει το πάρτι να συνεχίζεται. Το TY-SP3EU διαθέτει λείο και ομαλό design, με ματ μαύρο ή λευκό φινίρισμα. Η διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 10 ώρες σας δίνει τη δυνατότητα για εκτεταμένη χρήση νύχτα και μέρα.


Ταχύτατοι έλεγχοι
Για να συμπληρωθεί η λειτουργικότητα της γκάμας, κουμπιά γρήγορου ελέγχου είναι τοποθετημένα και στα δύο μοντέλα σχεδιασμένα ώστε να έχουν οι χρήστες τον πλήρη έλεγχο με ευκολία.
Τα κουμπιά είναι ιδιαίτερα πρακτικά ώστε να παίζετε, κάνετε παύση, παραβλέπετε ή απαντάτε κλήσεις χωρίς να διακόπτετε το πάρτι ή την επαγγελματική σας συζήτηση.


Τα Toshiba TY-SP1EU και TY-SP3EU φορητά wireless ηχεία θα διατίθεται στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2013.


Toshiba TY-SP1EU φορητά wireless ηχείο
– Bluetooth® 3.0+ Enhanced Data Rate
– Ενσωματωμένο μικρόφωνο για λειτουργία hands-free
– Power output: 1.2W RMS, 3 watt speaker driver
– Ενσωματωμένο Bass radiator
– Πλήκτρα γρήγορου ελέγχου: Volume up / Skip forward, Volume down / skip back, Play / Pause / Answer / End Call, Function switch, Power/Bluetooth® indicator
– Bluetooth® music play time : Περίπου 8 ώρεςii
– Line in music play time : Περίπου 10 ώρεςiii
– Stand by time : Περίπου 100 ώρες
– Bluetooth® Profile Support: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
– AUX-line in
– Ενσωματωμένη Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία
– Mini USB καλώδιο με 3.5 mm jack
– Τσάντα μεταφοράς για ταξίδια
– Διαστάσεις: 80 x 80 x 41 χιλιοστά
– Βάρος: 100 γραμμάρια
– Χρώμα: ψυχρό λευκό


Toshiba TY-SP3EU φορητά wireless στερεοφωνικά ηχεία
– 2.1 channel στερεοφωνικό ηχείο με bass booster
– Power output: 1.5W x 2 RMS, 3watt x 2 speaker driver + 3.5W RMS, 5watt bass speaker driver
– Handsfree speakerphone λειτουργία
– Πλήκτρα Quick control: Volume up / Skip forward, Volume down / Skip back, Play / Pause / Answer / End Call, Power Switch, Power/Bluetooth® indicator
– Bluetooth® 2.1+ Enhanced Data Rate
– Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία
– Bluetooth® Profile Support: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
– AUX-line in
– Micro USB-USB cable καλώδιο
– Stand by time : Περίπου 100 ώρες
– Bluetooth® music play time: Περίπου 10 ώρεςiii
– Conference call: Περίπου 10 ώρεςiii
– Διαστάσεις: 195 x 84 x 57 χιλιοστά
– Βάρος: 440 γραμμάρια
– Χρώμα: ματ μαύρο και λευκό