Η Canon σαρώνει τα βραβεία και εισπράττει τα θετικότερα σχόλια για την ποιότητα, την αποδοτικότητα, την ευελιξία και τις κορυφαίες επιδόσεις ενεργειακής αποδοτικότητας των πολυμηχανημάτων της από την BLI.


INTERSYS_logoΗ Intersys ανακοίνωσε την κατάκτηση από την Canon επτά διακρίσεων από τον οργανισμό δοκιμών και ερευνών Buyers Laboratory (BLI). Επαγγελματικά προϊόντα της Canon από διαφορετικές σειρές, κατέκτησαν έξι “summer 2013 Pick awards” και ένα “Summer 2013 Outstanding Achievement award”.


Πιο συγκεκριμένα, διακρίσεις “summer 2013 Pick awards” έλαβαν τα ακόλουθα μοντέλα της Canon:
– To Canon imageRUNNER ADVANCE 500i έλαβε την διάκριση «Pick award for Outstanding A4 Monochrome MFP for Large Workgroups»
– Τα Canon imageRUNNER ADVANCE C5235i και το imageRUNNER ADVANCE C5240i έλαβαν την διάκριση «Pick award for Outstanding 31- to 40-ppm A3 Colour MFPs»
– Το Canon imageRUNNER ADVANCE C5250i έλαβε την διάκριση «Pick’ award for Outstanding 41- to 50-ppm A3 Colour MFP»
– Το Canon imageRUNNER ADVANCE 6265i έλαβε την διάκριση «Pick award for Outstanding 61- to 70-ppm A3 Monochrome MFP»
– Το Canon imageRUNNER ADVANCE 6275i έλαβε την διάκριση «Pick award for Outstanding 71- to 80-ppm A3 Monochrome MFP»
– ενώ το Canon imageRUNNER ADVANCE C5255 series έλαβε την διάκριση «Outstanding Achievement’ award for Energy Efficiency».


Στην αιτιολόγηση του βραβείου για το Canon imageRUNNER ADVANCE 500i A4 MFP, αναφέρεται ότι λειτουργεί με «απρόσκοπτη αξιοπιστία» και προσφέρει «κορυφαία παραγωγικότητα, ευκολία χειρισμού και ευελιξία μέσω της πλατφόρμας “MEAP Web”, επιτρέποντας την επικοινωνία με λύσεις λογισμικού της Canon αλλά και τρίτων κατασκευαστών».


Η σειρά Α3 πολυμηχανημάτων της Canon imageRUNNER ADVANCE επίσης κέρδισε βραβεία σε διάφορες κατηγορίες ταχύτητας, τόσο σε έγχρωμα όσο και σε Α/Μ μοντέλα, για την «εξαιρετική αξιοπιστία, τις πρωτοποριακές δυνατότητες σάρωσης, την ευκολία χειρισμού και την ποιότητα εκτύπωσης».


Επιπρόσθετα, το Canon imageRUNNER ADVANCE C5255 κέρδισε την διάκριση ‘Outstanding Achievement’παρέχοντας ενεργειακή αποδοτικότητα «πέντε αστέρων» χάρη στην χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, κατά την διάρκεια των εργαστηριακών δοκιμών της BLI. Σε αυτή την διάκριση σημαντικό ρόλο έπαιξαν επίσης οι ταχύτεροι χρόνοι επαναφοράς από την κατάσταση «Sleep mode” και οι δυνατότητες προεπισκόπησης και ελέγχου των εκτυπώσεων, που βοηθούν στην μείωση της κατανάλωσης χαρτιού και αναλωσίμων που προσφέρει το imageRUNNER ADVANCE C5255.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα BLI Summer 2013 “Pick” Awards μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.buyerslab.com.