Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι ο ενισχυτής A-70 σε συνεργασία με το Super Audio CD player PD-50 της Pioneer κέρδισαν το Βραβείο Ευρωπαϊκού Στερεοφωνικού Συστήματος EISA.


INTERSYS_logoΟ EISA είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός εκδοτών πολυμέσων στην Ευρώπη και στα μέλη του περιλαμβάνονται 50 περιοδικά ήχου, φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, βίντεο και φωτογραφίας από 20 Ευρωπαϊκές χώρες. Κάθε χρόνο, μια επιτροπή κριτών που αποτελείται από τους αρχισυντάκτες όλων των περιοδικών μελών του EISA επιλέγει τα προϊόντα και τις τεχνολογίες που ξεχωρίζουν σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων ήχου και εικόνας.


Τα βραβεία EISA επισημαίνουν ξεκάθαρα τα ποιοτικά προϊόντα στην αγορά και η αναγνώριση αυτών των δύο μονάδων audiophile της Pioneer επιβεβαιώνει την τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία στον τομέα της παραγωγής ηχητικών λύσεων υψηλής ποιότητας. Ο ενισχυτής A-70 και το SACD player PD-50 είναι σχεδιασμένα ώστε να λειτουργούν σε τέλεια αρμονία μεταξύ τους, προσφέροντας ακροάσεις που αναπαράγουν πιστά το όραμα του καλλιτέχνη.


Σχολιάζοντας τα στερεοφωνικά συστήματα, η κριτική επιτροπή του οργανισμού EISA ανέφερε: «Οι ανεξάρτητες στερεοφωνικές μονάδες έχουν αρχίσει να γίνονται και πάλι δημοφιλείς. Ταυτόχρονα, προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ευελιξία, όπως αποδεικνύουν το SACD player PD-50 και ο ενισχυτής A-70 της Pioneer. Το PD-50 υποστηρίζει CD και δίσκους SACD με ήχο υψηλής ποιότητας, ενώ περιλαμβάνει θύρα USB στην εμπρός πλευρά για αναπαραγωγή μουσικής από USB μνήμη, ενώ υπάρχουν ψηφιακές είσοδοι για την σύνδεση εξωτερικών ψηφιακών συσκευών και στην πίσω πλευρά. Επιπρόσθετα, ο A-70 όχι μόνο προσφέρει ισχύ εξόδου 90W, αλλά χάρη στις βαθμίδες ενίσχυσης Τάξης D που ενσωματώνει, διασφαλίζει ότι αυτή η ισχύς παράγεται με τον πιο αποδοτικό τρόπο, παρέχοντας στιβαρό και ρυθμικό ήχο. Το γεγονός ότι ο Pioneer A-70 διαθέτει επίσης συνδέσεις για είσοδο συμβατικού και ασύγχρονου ψηφιακού ήχου μέσω USB επιβεβαιώνει ότι αποτελεί ένα εντυπωσιακό κέντρο ήχου Hi-Fi».


Ο A-70 έχει ρυθμιστεί και πιστοποιηθεί από τα AIR Studios και διαθέτει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων ενισχυτικών βαθμίδων MOS FET Τάξης D υψηλής απόδοσης, οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες για την αναπαραγωγή ήχου απόλυτης πιστότητας. Επιπρόσθετα, ο A-70 ενσωματώνει DAC υψηλής ποιότητας ESS 192 KHz/32 bit SABRE32, καθώς και μια ενσωματωμένη λύση ασύγχρονου DAC για USB, η οποία προσφέρει άμεση σύνδεση με Mac ή PC και υποστήριξη πηγών 192 kHz/32 bit. Ο εντυπωσιακός κατάλογος των χαρακτηριστικών του A-70 συμπληρώνεται από εξαρτήματα audiophile, όπως οι διπλοί μετασχηματιστές με μαύρη θωράκιση (για τις βαθμίδες τελικής ενίσχυσης και προενίσχυσης).


Το Super Audio CD player PD-50 έχει δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων DSD, επιπρόσθετα των CD και Super Audio CD, καθώς και πιστοποίηση Made for iPhone, iPod και iPad. Παρέχει αναπαραγωγή μουσικής χωρίς συμβιβασμούς, ακολουθώντας τη φιλοσοφία «Pure Audio» της Pioneer και εστιάζοντας στη γρήγορη απόκριση και στον ανοικτό ήχο, μια σχεδιαστική προσέγγιση που αντλεί έμπνευση από την τεχνογνωσία των επαγγελματικών στούντιο ηχογράφησης. Διαθέτει διπλούς μετασχηματιστές, με διαχωρισμό των τροφοδοτικών για τα αναλογικά και τα ψηφιακά στάδια, και ενσωματώνει την τεχνολογία DSP Hi-bit της Pioneer (32 bit) για αναπαραγωγή ήχου με απόλυτη πιστότητα ως προς την καλλιτεχνική βούληση του δημιουργού.


Περισσότερες πληροφορίες:
Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.pioneer.eu ή www.intersys.gr