Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι ξεκινά το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου και πρωτοποριακού LG G2 smartphone σε δύο από τις βασικές τις αγορές, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, ξεκινώντας από το Σεπτέμβριο.


LGG2«Η θετική αποδοχή που λάβαμε από την αγορά, έπειτα από το επίσημο λανσάρισμα στην Κορέα, μας απέδειξε ότι η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας ταυτίζεται με τις ανάγκες των καταναλωτών μας», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος & CEO, LG Electronics Mobile Communications Company. «Το LG G2 αναπτύχθηκε ως μια παγκόσμια συσκευή για παγκόσμιο κοινό, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με τα smartphones που έχουμε παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Είμαι βέβαιος πως οι καταναλωτές θα δουν τη διαφορά».


Τα σπουδαία hardware χαρακτηριστικά του LG G2, τα οποία αναπτύχθηκαν έπειτα από αναλυτική έρευνα για τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες των καταναλωτών, περιλαμβάνουν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο πίσω κουμπί (Rear Key), μια edge-to-edge Full HD IPS οθόνη 5.2 ιντσών με το ελάχιστο πλαίσιο οθόνης, καθώς και μπαταρία 3,000mAh μεγάλης διάρκειας. Το LG G2 θα είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως που θα περιλαμβάνει τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 800 Processor, ο οποίος αποτελεί τον ηγέτη στην βιομηχανία.


Με την τεχνολογία 13MP Optical Image Stabilizer (OIS), το LG G2 μπορεί να τραβήξει καθαρές εικόνες, ακόμα και εν κινήσει ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με τη δυνατότητα να τραβάει βίντεο με ανάλυση 1080p στα 60fps, το smartphone έχει θέσει τον πήχη ψηλά για τη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, το LG G2 προσφέρει τη λειτουργία 24 bit/192kHz Hi-Fi playback, η οποία αναπαράγει ήχο με ποιότητα όπως στα studios, αρκετά ανώτερη από ένα CD.


To LG G2 είναι εφοδιασμένο με ισχυρά hardware χαρακτηριστικά, καθώς έχει μια μεγάλη ποικιλία από καινοτόμες και πρακτικές λειτουργίες Εμπειρίας Χρήστη (UX), όπως η Answer Me, Plug & Pop, QuickRemote και Guest Mode.


Answer Me – Αυτόματη απάντηση της κλήσης με ταυτόχρονη μείωση του ήχου κλήσης, τη στιγμή που το τηλέφωνο έρθει σε επαφή με το αυτί του χρήστη
Plug & Pop – Προτάσεις επιλογών ή σχετικών λειτουργιών όταν ανιχνευθεί ακουστικό ή καλώδιο USB
QuickRemote – Το LG G2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τον έλεγχο οικιακών συσκευών ψυχαγωγίας από απόσταση όπως από την τηλεόραση, το Home Theater, το Air Condition, το stereo κτλ., αλλά και να προσαρμοστεί για να λειτουργήσει σε πολλαπλές συσκευές με ευέλικτο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά, μιμούμενο τα συμβατικά τηλεχειριστήρια
Guest Mode – Προστασία του ιδιωτικού χώρου του ιδιοκτήτη, μέσω της εμφάνισης μόνο προεπιλεγμένων εφαρμογών, κάθε φορά που κάποιος άλλος, πέραν του κατόχου, αποκτά πρόσβαση στο τηλέφωνο – η προστασία αυτή επιτυγχάνεται μέσω ενός εναλλακτικού μοτίβου ξεκλειδώματος


Το LG G2 θα παρουσιαστεί στην αίθουσα 11.2 στην IFA 2013, η οποία ξεκινά στις 6 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο της Γερμανίας.