Η HP παρουσιάζει το νέο HP Mini 2140, σχεδιασμένο ειδικά για όσους επιθυμούν μια πλούσια εμπειρία υπολογιστή σε ένα μικρό, φορητό πακέτο.

HP Mini 2140 PC

HP Mini 2140 PC

Το HP Mini 2140 περιλαμβάνει έναν συνδυασμό καινοτόμων χαρακτηριστικών που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την εν κινήσει εμπειρία του χρήστη, όπως τα εξής:
• Μια μεγάλη οθόνη LED με διαγώνιο 10,1 ίντσες και αναλογία θέασης 16:9, διαθέσιμη είτε σε στάνταρ ανάλυση (1.024 x 576) είτε σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας (1.366 x 768).
• Φιλικό στο χρήστη πληκτρολόγιο που έρχεται στο 92% του μεγέθους των στάνταρ πληκτρολογίων (QWERTY), καθώς και ένα touchpad.
• HP DuraKeys, που περιλαμβάνει μια επίστρωση πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή για να προστατεύει το τελείωμα και τους χαρακτήρες που είναι εντυπωμένοι πάνω στα πλήκτρα. Το HP DuraKeys προσφέρει 50 φορές μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην ορατή φθορά από ότι τα κοινά πληκτρολόγια.
• HP 3D DriveGuard, το οποίο περιλαμβάνει ένα τριών αξόνων τσιπ μέτρησης ψηφιακής επιτάχυνσης, έτσι ώστε να δίνει εντολή κλεισίματος του σκληρού δίσκου σε περίπτωση απότομης κίνησης ή κραδασμού.
• Το HP Panel Protection System, με ένα ανθεκτικό στις γρατσουνιές ακρυλικό κάλυμμα LCD
• Δυνατότητα θέασης βίντεο, λήψης φωτογραφιών, τηλεδιάσκεψης ή instant messaging εμπλουτισμένου με βίντεο, χωρίς να απαιτείται η αγορά ή μεταφορά επιπλέον εξοπλισμού hardware. Η ενσωματωμένη κάμερα VGA επιτρέπει τη λήψη εικόνων και video και τον εμπλουτισμό των παρουσιάσεων, εγγράφων και e-mail με φωτογραφίες και βίντεο κλιπ.
• Δύο λύσεις μπαταριών– τριπλή για τις εκδόσεις με το χαμηλότερο βάρος ή εξαπλή μπαταρία ιόντων λιθίου για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.


Στα νέα αξεσουάρ που σχεδιάστηκαν για το Mini περιλαμβάνονται ένα HP USB Docking Station, ακουστικά HP Mobile Audio Speakers με θύρα USB, και HP USB οπτικό disk drive, το οποίο μπορεί να διαβάζει και να γράφει CD και DVD, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και την τεχνολογία HP LightScribe αποθηκεύοντας περιεχόμενο απευθείας πάνω στα CDs. Επίσης, μια ελαφριά, λειτουργική τσάντα ειδικά σχεδιασμένη για την HP με μία σκληρή θήκη προσφέρουν επιπλέον προστασία για τους mobile workers.


Το HP Mini 2140 είναι επίσης καταπληκτικό για μια τάξη. Η σουίτα των δυνατοτήτων ασύρματης επικοινωνίας, πολυμέσων και ασφαλείας, επιτρέπει στους μαθητές και τους φοιτητές να εργάζονται όταν έχουν πρόσβαση Wi-Fi – στην τάξη, τη βιβλιοθήκη, το σπίτι. Το HP Mini 2140 μπορεί να αλλάξει τη διαδικασία εκμάθησης για μαθητές και φοιτητές και αποτελεί μια πρακτική λύση σε περίπτωση που ο μαθητής ή φοιτητής θέλει να έχει διαρκή πρόσβαση σε έναν ατομικό φορητό υπολογιστή.