Η devolo, συμμετέχει στην έκθεση IFA 2013 στο Βερολίνο και προτείνει εύκολες στην εγκατάσταση λύσεις για το οικιακό δίκτυο με προϊόντα για ευρυζωνικό Internet, Wi-Fi και δορυφορική τηλεόραση σε όλο το σπίτι.


devolo cebit 2013Η νέα γενιά προϊόντων, dLAN 650, παρέχει σημαντικά αυξημένες αποδόσεις χάρη στην range+ Technology της devolo, που βρίσκεται εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Η νέα τεχνολογία παρέχει μεγαλύτερους ρυθμούς μετάδοσης, ενώ αυξάνει και το εύρος λήψης του dLAN. Η devolo προσκαλεί όσους δημοσιογράφους επισκεφθούν την ΙFA, σε μία εφ’ όλης τεχνική συζήτηση.


Καλύτερα, ταχύτερα και πιο μακριά: Νέο οικιακό δίκτυο dLAN-Powerline με 600 MBit/s
Η πρωτοπόρος στον τομέα του Powerline devolo, παρουσιάζει μία νέα γενιά προϊόντων οικιακής δικτύωσης μέσω της γραμμής ρεύματος με τους προσαρμογείς dLAN 650 που βασίζονται στην range+ Technology. Οι χρήστες ωφελούνται διπλά από τους νέους προσαρμογείς στα 600 Mbps, αφού επιτυγχάνουν σημαντικά υψηλότερη μετάδοση δεδομένων, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται και η περιοχή λήψης, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεπεράσουν ακόμη και τις μεγαλύτερες αποστάσεις καλωδίων στο σπίτι.


Το turbo dLAN: H range+ Technology για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
Η range+ Technology επιτυγχάνει ακόμα υψηλότερες επιδόσεις εκμεταλλευόμενη τα πλεονέκτημα της γείωσης. Το γεγονός αυτό καθιστά την επικοινωνία δεδομένων Powerline σε τρεις φυσικές γραμμές σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα ρεύματος. Η τεχνολογία για την οποία ήδη έχει κατατεθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιτυγχάνει σύζευξη του σήματος Powerline πάνω στον αγωγό της γείωσης. Η devolo έχει αναπτύξει εκτός από την τεχνολογία και το hardware που την υποστηρίζει και η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά στους νέους προσαρμογείς dLAN 650. Οι πρώτες δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί, δείχνουν βελτίωση της απόδοσης από τη χρήση της range+ Technology, ενώ οι προσαρμογείς της devolo επιτυγχάνουν σταθερά καλύτερα αποτελέσματα μετρήσεων από προϊόντα με βάση το σχέδιο αναφοράς.


Εκκίνηση με δύο προσαρμογείς dLAN-650 με range+ Technology
Η διάθεση των πρώτων δύο προσαρμογέων devolo dLAN 650 με range+ Technology ξεκινά αυτό το Φθινόπωρο. Ο dLAN 650+ διαθέτει θύρα Gigabit LAN με ενσωματωμένη πρίζα και φίλτρο δικτύου. Ο dLAN 650 triple+ διαθέτει τρεις θύρες Gigabit LAN.


Επιπλέον IFA highlights: Wi-Fi σε κάθε δωμάτιο, Sat TV από την πρίζα
Το καλύτερο Wi-Fi για smartphones, tablets και laptops: η devolo χρησιμοποιεί την τεχνολογία WiFi για να παρουσιάσει την επανάσταση στο Wi-Fi από την πρίζα του ρεύματος. Η αρχή λειτουργίας είναι απλή: Tο ολοκληρωμένο dLAN 500 WiFi access point χρησιμοποιείται εκεί όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη από ασύρματο surfing, δίνοντας στο χρήστη την καλύτερη υποδοχή για τις φορητές συσκευές του.


Το devolo dLAN TV SAT μετατρέπει ουσιαστικά κάθε πρίζα σε μία κεραία. Το κύριο στοιχείο αυτής της επεκτάσιμης λύσης είναι ένας, στο Powerline βασισμένος, DVB-S2 tuner με υποστήριξη SAT>IP. Με την υποστήριξη του προτύπου SΑΤ>IP, το dLAN TV SAT επιτρέπει τα τηλεοπτικά σήματα (HD) να μεταδοθούν σε φορητές συσκευές, όπως smartphones, tablets,φορητούς υπολογιστές, με το δωρεάν devolo app.