Τα Στρουμφάκια επιστρέφουν δυναμικά και το F2G χαρίζει στους φίλους του 200 τετραπλές προσκλήσεις για να απολαύσουν τις νέες διασκεδαστικές περιπέτειες των Στρουμφ με όλη τη παρέα τους.


F2G_Smurfs2_DeltioTypou_1Ο σχετικός διαγωνισμός «Στρουμφάκια 2» θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου και αφορά όλους όσοι ενεργοποιήσουν online F2G πακέτο ομιλίας μέσα από την ιστοσελίδα του F2G www.f2g.gr. Κάθε online ενεργοποίηση πακέτου αντιστοιχεί σε μία (1) συμμετοχή στην κλήρωση για τη διεκδίκηση 200 τετραπλών προσκλήσεων για την Αvant Premiere της ταινίας «Στρουμφάκια 2» σε 3D η οποία θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό: http://www.wind.gr/gr/f2g/oroi-diagonismou/diagonismos-stroumfakia-2/.


Η ταινία «Στρουμφάκια 2» θα βρίσκεται στις αίθουσες από τις 5 Σεπτεμβρίου.


Οι φίλοι του WIND F2G μπορούν να ενημερώνονται για τις αποκλειστικές WIND F2G Cinema πρεμιέρες… για όλους στο www.f2g.gr και την σελίδα του F2G στο Facebook https://www.facebook.com/WINDF2G.