Η Logitech παρουσιάζει μια ειδική έκδοση σε λευκό χρώμα, για να ταιριάξει σε μια σύγχρονη κατοικία, του δημοφιλούς πληκτρολογίου Wireless Touch K400, σχεδιασμένη για χρήση στο living room.


Logitech_K400rWH_ANGLEΗ Logitech παρουσίασε μια ειδική έκδοση σε λευκό χρώμα του δημοφιλούς πληκτρολογίου της, Logitech Wireless Touch K400. Σχεδιασμένο για το living room μας, αυτό το πληκτρολόγιο με το λευκό του χρώμα θα ταιριάξει εύκολα με το περιβάλλον μιας σύγχρονης κατοικίας.


Το πληκτρολόγιο Logitech Wireless Touch K400 White έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να ανταποκρίνεται στη χρήση του μέσα σε έναν οικιακό χώρο όπως το living room. Είναι ασύρματο με ακτίνα δράσης έως 10 μέτρα, οπότε μπορούμε να το χρησιμοποιούμε καθισμένοι – ή μισοξαπλωμένοι! – σε ένα καναπέ για να ελέγξουμε ένα laptop που μπορεί να είναι συνδεδεμένο και με την τηλεόρασή μας. Το πληκτρολόγιο έχει ενσωματωμένη και μια επιφάνεια αφής 9 εκατοστών, κάτι που κάνει πανεύκολο το οριζόντιο και το κάθετο σκρολ, ενώ καταργεί την ανάγκη για ξεχωριστό ποντίκι.


«Το νέο πληκτρολόγιο Logitech Wireless Touch K400 White μετουσιώνει ένα από τα πιο δημοφιλή πληκτρολόγιά μας και το κάνει απόλυτα σύγχρονο με τις τελευταίες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση» εξήγησε ο Thibauld Nolf, μάνατζερ EMEA της Logitech στον τομέα πληκτρολογίων και πακέτων πληκτρολογίων-ποντικιών. «Έτσι, είτε σερφάρουμε στο YouTube για να δούμε τα τελευταία βίντεο, είτε σχολιάζουμε στο Twitter για το αγαπημένο μας τηλεοπτικό πρόγραμμα, είτε στέλνουμε ένα email σε ένα φίλο, αυτό το πληκτρολόγιο είναι ιδανικό για τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή μας. Και βέβαια ταιριάζει μια χαρά με το στυλ διακόσμησης του living room μας».


Αντίθετα από παρόμοια προϊόντα, το σετάρισμα του Logitech Wireless Touch K400 είναι πολύ εύκολο. Απλώς συνδέουμε τον μικροσκοπικό USB δέκτη Unifying σε μια θύρα USB και είμαστε έτοιμοι. Ο ίδιος δέκτης μπορεί να συνδεθεί με έως 5 συμβατές συσκευές της Logitech, ενώ οι μπαταρίες του πληκτρολογίου έχουν διάρκεια ζωής έως ένα χρόνο, οπότε γλιτώνουμε από καλώδια σύνδεσης και υποδοχές φόρτισης. Επίσης, το K400 White μπορεί να αποθηκευθεί και σε όρθια θέση, ταιριάζοντας με τη μίνιμαλ φιλοσοφία πολλών χρηστών, που θα εκτιμήσουν την εύκολη αποθήκευση του.


Τιμή και διαθεσιμότητα
Το πληκτρολόγιο Logitech Wireless Touch K400 White αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €39,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com.