Πρεμιέρα έκανε στα κανάλια OTE SPORTS το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με τον OTE TV να έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για τους συνδρομητές του και τους 10 αγώνες της διοργάνωσης ανά αγωνιστική.


Premier League logoΟι μεταδόσεις των αγώνων γίνονται μέσα από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, ενώ από τις 29 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα το OTE SPORT 5, ενώ το OTE SPORT 3 αναβαθμίζεται σε HD, φιλοξενώντας τις περισσότερες από 50 live μεταδόσεις αγώνων κάθε εβδομάδα και το πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα του OTE TV.


Τις μεταδόσεις των αγώνων της Premier League αναλαμβάνουν ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Τάσος Κολλίντζας και ο Μιχάλης Τσόχος, με τη συμμετοχή και της υπόλοιπης δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών OTE SPORT, ενώ στην ομάδα προστίθεται και ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Δημήτρης Τσακίρης, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη συγκεκριμένη διοργάνωση.


Το πρόγραμμα της Premier League θα υποστηρίξουν και οι ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών OTE SPORT, ενώ για τα μεγάλα παιχνίδια, οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να ενημερώνονται μέσα από τις pre&post game εκπομπές.


Το πρώτο μεγάλο ραντεβού δίνεται με την αποστολή στη Μεγάλη Βρετανία για την κάλυψη του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι στις 26 Αυγούστου, στο Old Trafford. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και σε high definition αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD (22.00), σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και σχολιασμό Στέλιου Γιαννακόπουλου, ενώ στο στούντιο του OTE TV θα βρίσκεται ο Γιώργος Θαναηλάκης με καλεσμένο τον Μιχάλη Βλάχο, πρώην παίχτη της Πόρτσμουθ.


Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το μοναδικό θέαμα της Premier League μαζί με τις υπόλοιπες κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Ευρώπης, Primera Division, Bundesliga και Serie A, σε αποκλειστικότητα και κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου. Οι συνδρομητές του μπορούν να απολαμβάνουν πάνω από 200 live αθλητικές μεταδόσεις το μήνα από τις καλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως, σε όλα τα σπορ, μέσα από τα 9 αθλητικά κανάλια του OTE TV.