H εταιρία SAPPHIRE Technology σε συνεργασία με την AMD Technology παρουσίασαν επίσημα την νέα προωθητική τους μέθοδο για ηλεκτρονικά παιχνίδια που τιτλοφορείται “Never Settle Forever” (NSF).


NSF_SapphireΜε αυτή την νέα προωθητική μέθοδο ο κάθε χρήστης που θα αγοράσει μια καινούρια κάρτα γραφικών που ανήκει στην γενικότερη οικογένεια των HD7700, HD7800 ή HD7900 θα παίρνει ΔΩΡΕΑΝ 1, 2 ή 3 παιχνίδια με επιλογή μέσα από μια τεράστια λίστα από ολοκαίνουρια νεοεισαχθέντα παιχνίδια. Εξάλλου, με την αγορά της κάρτας Radeon HD7990 συνεχίζεται η προσφορά των 8 παιχνιδιών εντελώς δωρεάν.


Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στην νέα προωθητική μέθοδο NSF, συγκρίνοντας την με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του “never settle bundle”. Αυτή την φορά, ο κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει τα παιχνίδια που προτιμά μέσα από μια πραγματικά μεγάλη λίστα νέων παιχνιδιών. Η AMD αναλαμβάνει την ανανέωση των τριών συγκεκριμένων λιστών παιχνιδιών (Χρυσή , Αργυρή και Χάλκινη Λίστα) προσθέτοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα ότι καινούριο παιχνίδι υπάρχει ή πρόκειται να υπάρξει στην παγκόσμια αγορά, έτσι ώστε οι χρήστες και πελάτες της εταιρίας να είναι σε θέση να επιλέξουν μεταξύ των πιο καινούριων παιχνιδιών που λανσάρονται στην αγορά.


Στο πιο κάτω πινακάκι μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του τι μπορεί να λάβει σαν δώρο ο χρήστης με την αγορά μιας κάρτας γραφικών που ανήκει στις οικογένειες 7700, 7800 ή 7900.


– Όλα τα μοντέλα Sapphire 7970 και 7950, + 3 παιχνίδια, Χρυσή Ανταμοιβή RADEON
– Όλα τα μοντέλα Sapphire 7800, + 2 παιχνίδια, Αργυρή Ανταμοιβή RADEON
– Όλα τα μοντέλα Sapphire 7790 ή 7770, +1 παιχνίδι, Χάλκινη Ανταμοιβή RADEON


Οι πλήρεις λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.sapphiretech.com.